Last news in Fakti

23 Юли, 2021 16:45 2 328 1

Погба отхвърли предложението на Манчестър Юнайтед за нов договор

  • погба-
  • манчестър юнайтед-
  • договор-
  • отказ-
  • преговори-
  • трансфер

Офертата е била на стойност 350 хиляди паунда на седмица, което е около 15 милиона на година

Погба отхвърли предложението на Манчестър Юнайтед за нов договор - 1
Снимка: БГНЕС

Френският полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Погба е отхвърлил последното предложение от страна на клуба за нов договор, съобщава вестник “Мирър”. Офертата е била на стойност 350 хиляди паунда на седмица, което е около 15 милиона на година.

Въпреки това тази оферта не е била достатъчна да задоволи желанията на френския полузащитник и неговия агент Мино Райола, които са поставили още по-високи изисквания, които клубът не е готов да задоволи, твърди изданието. В момента Погба получава по около 250 хиляди паунда на седмица.

Това най-вероятно ще принуди ръководството на “червените дяволи” да се раздели с полузащитника още до края на този трансферен прозорец. ПСЖ е най-големият кандидат за играча, но в момента французите са готови да предложат само 40 милиона паунда, а от Манчестър Юнайтед ще искат най-малко 50.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0808

    4 0 Отговор
    ... вечно недоволен, вечно намръщен, вечно алчен, а голове - няма..айде у лево