Last news in Fakti

23 Юли, 2021 17:14 1 239 0

Манчестър Юнайтед обяви привличането на Джейдън Санчо

  • санчо-
  • привличане-
  • представяне-
  • договор-
  • манчестър юнайтед-
  • борусия дортмунд

Английският национал подписа договор до лятото на 2026-а с опция за още една година

Манчестър Юнайтед обяви привличането на Джейдън Санчо - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед официално обяви привличането на Джейдън Санчо от Борусия Дортмунд. Санчо е подписал договор до лятото на 2026-а с опция за още една година. Английският национал вкара 50 гола и даде 64 асистенции по време на четиригодишния си престой в Борусия.

“Винаги ще бъда благодарен на Борусия (Дортмунд) за предоставената ми възможност да играя за първия отбор, но винаги съм знаел, че ще се завърна в Англия. Шансът да се присъединя към Манчестър Юнайтед е сбъдване на една мечта и нямам търпение да играя в Премиър лийг. Това е млад и много ентусиазиращ тим и знам, че всички заедно можем да се развием в нещо специално, за да донесем успеха, който феновете заслужават. Гледам напред в това да работя с мениджъра и неговия тим, за да развия играта си в бъдеще,” бяха първите думи на Санчо като играч на Юнайтед.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА