24 Юли, 2021 09:16 1 114 6

Стоичков: Вярвам, че българският химн ще звучи в Токио

  • христо стоичков-
  • олимпийски игри-
  • токио 2020

Отново големият спортист и човек Христо Стоичков поздравява "златните момичета" и им пожелава късмет и успех на олимпийските игри в Токио!

Стоичков: Вярвам, че българският химн ще звучи в Токио - 1
Снимка: БГНЕС

Легендата на българския футбол Христо Стоичков пожела успех на българския ансамбъл на олимпиадата в Токио. На профила си в една от социалните мрежи той написа от Маями: „Желая на всички да се завърнете с медали. Вярвам, че българския химн ще озвучи залата. Успех, в който никога не съм се съмнявал!".

В отговор на подкрепата на сайта на българска федерация по художествена гимнастика се появи съобщение: "Отново големият спортист и човек Христо Стоичков поздравява "златните момичета" и им пожелава късмет и успех на олимпийските игри в Токио! И ги уверява, че никога не се е съмнявал, че ТЕ МОГАТ! Благодарим ти, Христо! За подкрепата, за вярата и за куража, който даваш на отбора ни!"

Невероятно посрещане в ранни зори пък бяха устроили сънародниците ни на българската делегация в Мураяма. Жители на града с български знамена и викове “Айде наш’те” зарадваха уморените от дългия път българки. Момичетата вече направиха и първата си тренировка в залата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Румен

    5 1 Отговор
    Тоя Американец пак се изказа неподготвен.
  • 2 3346

    8 1 Отговор
    Ще звучи само ако го имат в накой караоке-бар.И ще го изпее някой японец, опитал кисело мляко
  • 3 Johansson

    3 3 Отговор
    Първо кюрда ръси пак тъпотии.
    И 2ро истинския химн е Шуми Марица, а опзи тъп комунистически шлагер.
  • 4 Оня

    6 1 Отговор
    Ицо е известен с това , че никога не познава .....
  • 5 КУХАР

    6 1 Отговор
    Само в кухата му глава ще звучи химна , и то басово !
  • 6 БГ Фьен

    4 0 Отговор
    Кажи нещо за ЦСКА-София, Q?