Last news in Fakti

24 Юли, 2021 11:47 1 359 2

Лудогорец готви нов трансфер - близо е до панамски национал

  • валдас дамбраускас-
  • лудогорец-
  • футбол-
  • адалберто караския

За подписа на играча обаче има и други мераклии, сред които Андерлехт, както и два испански тима

Лудогорец готви нов трансфер - близо е до панамски национал - 1
Снимка: БГНЕС

Лудогорец готви нов трансфер. От испанския втородивизионен Картахена признаха, че са получили предложение за халфа Адалберто Караския.

Той е 22-годишен и е национал на Панама. За подписа на играча обаче има и други мераклии, сред които Андерлехт, както и два испански тима.

"В момента Картахена и мениджърите на футболиста преценяват всички пристигнали предложения, а бъдещето на играча продължава да е неясно", отбелязват местните медии, цитирани от "Тема спорт".

Адалберто Караския е роден на 28 ноември 1998 година, висок е 170 см. През миналия сезон националът на Панама е участвал в 28 мача в Сегунда, в които е реализирал 1 гол. Освен за испанския втородивизионен тим е играл още за Тауро в родината си.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Порно

    0 1 Отговор
    С футболист от втора дивизия ли ще гонят Шампионска лига ?

    Коментиран от #2

  • 2 пешо

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Порно":

    чакаме някой от гренландия. или от антарктида, по-добре. но... това е нивото на територията. във всеки един аспект, уви.