Last news in Fakti

24 Юли, 2021 13:44 12 354 13

Българската федерация по тенис с удар по Григор Димитров

  • григор димитров-
  • тенис на корт-
  • тенис

Участието на Гришо в надпреварата за кортовете внесе сериозен смут сред членовете на родната федерация

Българската федерация по тенис с удар по Григор Димитров  - 1
Снимка: БГНЕС

Българската федерация по тенис (БФТ) удари по амбициите на Григор Димитров да строи модерно съоръжение и остава стопанин на кортовете „Академика 2011“ в Борисовата градина в София. Тя е предложила по-добра оферта на обявения конкурс за отдаване под наем на съоръжението, известно като Български национален тенис център (БНТЦ).

Сред участниците в конкурса беше и ТК „Хасково“, подпомогнат от най-добрия ни тенисист Григор Димитров, но в крайна сметка БФТ запазва правата си върху тенис базата и ще я стопанисва поне още 20 години.

Както е известно, участието на Гришо в надпреварата за кортовете внесе сериозен смут сред членовете на родната федерация. Последваха дори дебати доколко морален е ходът на хасковлията спрямо развитието на спорта в страната ни.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дааа

    22 4 Отговор
    Лелеее, тоя какво разбира от тенис? Я да се даде на някоя калинка, малко ли са около министри и кметове, те ще извадят още един куп нови калинки, Я....
  • 2 това ли

    14 7 Отговор
    е?!Григор ще си го опърне на другия крачол....

    Коментиран от #6

  • 3 Порно

    17 6 Отговор
    Ефекта от упражнението бе , че федерацията все пак ще си плаща , вместо да ползва без пари. Браво Гришо
  • 4 Чичо Тони

    19 4 Отговор
    Така и не разбрах, имаше ли конкурс или не? И ако е имало и някой е дал по-добра оферта, тогава за какво става дума? Защото другото, което ми идва на ум е: "конкурса беше за "наш човек" на много ниска цена, но се получи "греда"".
  • 5 Перо

    5 14 Отговор
    Баща му на Лолитко ли го учи на селските тарикатлъци?
  • 6 fakeTAXI

    10 5 Отговор

    До коментар #2 от "това ли":

    Не е точно така, защото няма да е вечно млад, а и от няколкп години не печели достатъчно, за стандарта на живот, който има. Затова се бута в центъра на София а не в Хасково, примерно да прави кортове и школи... Но в СФ има много стари хиени, и те имат нужда от "достоен живот"

    Коментиран от #13

  • 7 Някой си Димо

    12 2 Отговор
    Да се стопанисва от най-добрия за всички времена БГ тенисист видно не беше предвидено.По-скоро някой беше подредил печелившия ,но шумът около конкурса нещо ги притесни!Далаверата не мина…поне за сега!
  • 8 Лост

    10 1 Отговор
    А федерацията дали не е знаела предварително колко е дал Григор?
  • 9 1618

    3 13 Отговор
    Ние свалихме Григор Димитров на Земята,още когато Хасковлии изпаднаха в еуфория и искаха да прекръстят града на негово име! От тогава пътя на Григор Димитров върви надолу! И ако има още такива подобни амбиции ще се намесим отново!Няма да му позволим да се самозабравя!
  • 10 пенсионер

    3 1 Отговор
    Кортовете ги искаше зета на Берберян, който си мислеше, че чрез Григор ще се облажи с кортове в центъра на София. Но явно черна котка му мина път. И това е за добро, докато не се намери,някой с по яки връзки и не ги прилапа.
  • 11 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    5 7 Отговор
    Защо не отиде да ни представиш на олимпиадата в Токио бе Гришко.Иначе имаш време да въртиш тъмни сделки и задкулисни игри.Бива ли така.Вземи се в ръце и направи нещо за родината си ,най-накрая.

    Коментиран от #12

  • 12 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    4 3 Отговор

    До коментар #11 от "Дон Франко Де Ла Бранко Барезе":

    Искам да прочитам новини в които казват; -Григор ще участва на турнира в София ,ще участва на олимпиадата за България ,ще участва в Дейвис къп с бг отбора ,а не Григор иска да лапа.
  • 13 виж

    2 0 Отговор

    До коментар #6 от "fakeTAXI":

    в Хасково ?!София са `голо вода`!