Last news in Fakti

25 Юли, 2021 16:34 1 531 0

Рома е отправил оферта към Барселона за защитник

  • рома-
  • барселона-
  • клеман ленгле-
  • жозе моуриньо

От “Ноу Камп” са поискали Лоренцо Пелегрини и това е бил началото на разговорите между двата клуба

Рома е отправил оферта към Барселона за защитник - 1
Снимка: Twitter

Рома е отправил оферта за защитника на Барселона Клеман Ленгле, твърди каталунския вестник “Спорт”. Жозе Моуриньо има желание да подсили отбраната и французинът е на челно място в списъка му. Римляните са отправили оферта на стойност 15 милиона евро, която Барса е отхвърлил.

От “Ноу Камп” са поискали Лоренцо Пелегрини и това е бил началото на разговорите между двата клуба. Те са говорили и за сделка пари плюс размяна на играчи. Барселона е готов да се раздели с Лангле, но иска повече пари - около 25 милиона евро. Към него има интерес и от английски отбори, които искат да го вземат под наем с опция за закупуване.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА