Last news in Fakti

25 Юли, 2021 20:49 4 348 22

ЦСКА 1948 и ЦСКА сътвориха същинско зрелище за 2:4 (ВИДЕО)

  • цска-
  • цска 1948-
  • efbet лига

"Армейците" се наложиха с 4:2 на Националния стадион като гости

ЦСКА 1948 и ЦСКА сътвориха същинско зрелище за 2:4 (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

ЦСКА победи ФК ЦСКА 1948 в мач от първия кръг на efbet Лига. "Армейците" се наложиха с 4:2 на Националния стадион като гости.

"Червените", които в този мач играха в черно първо поведоха чрез Баи, но след две попадения на Чочев допуснаха пълен обрат. Юга изравни, а Матей бе точен от дузпа за 3:2. Минута преди края на срещата Кайседо оформи крайното 4:2.

ЦСКА 1948 и ЦСКА сътвориха същинско зрелище за 2:4 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Срещата започна много по-добре за "армейците". В първите минути Кери изпълни фаул, но Хайдаров изби топката от опасна позиция. В 9-ата минута и домакините имаха шанс. Йосков получи топката в наказателното поле и се освободи от опеката на Матей, стреля, но ударът му беше блокиран от Турицов, който изби решително. Последва доминация на тима на Любослав Пенев. Кери на няколко пъти опита удари, но Наумов бе на мястото си и внимаваше.

В 29-ата минута ЦСКА поведе. До попадението се стигна след отнета топка в центъра на терена след грешка на домакините. Греъм Кери напредна и подаде към Баи на десния фланг, който със силен удар по диагонала намери долния десен ъгъл на вратата на Даниел Наумов.

ЦСКА 1948 и ЦСКА сътвориха същинско зрелище за 2:4 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Само две минути по-късно, младият Радослав Живков можеше да се отблагодари по най-добрия начин за шанса, който получи, като изскочи очи в очи с вратаря след умел пас на Вилдсхут, но в крайна сметка стреля доста слабо и неточно и не успя да вкара. Минута преди края на полувремето, Турицов прати прецизно центриране право към Живков, който засече с глава и стреля този път добре, но топката излезе в аут.

През втората част, съставът на ФК ЦСКА 1948 излезе преобразен. В игра влезе Ивайло Чочев, който даде сериозен импулс на тима.

Още в 47-ата минута Георги Русев центрира от корнер, влезлият преди минута национал надскочи всички и от близко разстояние засече с глава за 1:1! Бившият играч на ЦСКА показа уважение към съперника и не изрази радостта си.

ЦСКА 1948 и ЦСКА сътвориха същинско зрелище за 2:4 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

В 56-ата минута, Ивайло Чочев бе задържан и повален от Радослав Живков. Съдията Железов бе категоричен. Зад бялата точка застана Ивайло Чочев застана зад бялата точка. Густаво Бусато се хвърли в другия ъгъл и нямаше шанс, Чочев бе точен. Обратът за домакините бе пълен. В 72-ата минута, Иван Турицов опита удар, но Димитър Пиргов изби, топката стигна до Амос Юга, който от около 25 метра стреля, Наумов не се намеси добре и топката влезе в мрежата за 2:2. Десет минути по-късно, ЦСКА поиска дузпа заради игра с ръка на Марин след удар на Кайседо. Валентин Железов сам провери ситуацията и отсъди дузпа. Играчът на домакините получи и втори жълт картон. Юрген Матей изпълни точно за 3:2.

ЦСКА 1948 и ЦСКА сътвориха същинско зрелище за 2:4 (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

Две минути по-късно Любослав Пенев бе изгонен след нов протест срещу съдията след като през първата част бе предупреден официално.

В последната минута на добавеното време, Кайседо беше останал сам на центъра, напредна, преодоля излезлия Наумов и на празна врата нямаше как да сгреши за крайното 4:2.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 16 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦСКА БГ

    33 13 Отговор
    До Цеката и десетте му фирмени служители, които днес на стадиона се криха зад жените си:
    ЦЕКА, ЗАЩО НИКОЙ НЕ ВИ ПРИЗНАВА ЗА ЦСКА? Ето ви актуални новини!
    Нaблeгнете нa OКOНЧAТEЛНO, на СЪЩИЯ КЛУБ и нa НE ПOДЛEЖИ НA OБЖAЛВAНE:
    Oкoнчaтeлнo: ЦCКA e ЦCКA.
    07.06.2021 19:25
    И КAC пoтвърди: ЦCКA cи e ЦCКA.
    Cпoртният aрбитрaжeн cъд в Лoзaнa (КAC) oкoнчaтeлнo пoтвърди рeшeниeтo нa ФИФA oт минaлaтa гoдинa и признa ЦCКA. КAC дoбaвя, чe ЦCКA трябвa дa ce cчитa зa cъщия клуб кaтo първoнaчaлния длъжник (a нe друг).
    Cпoртният aрбитрaжeн cъд в Лoзaнa зaвършвa c "Рeшeниeтo нa aрбитрaжa в Швeйцaрия e oкoнчaтeлнo и нe пoдлeжи нa oбжaлвaнe".
    Дебютантът в елита ЦСКА 1948 също претендираше за наследник, но след официалното решение на КАС трябва да признае поражението си.
  • 2 Мим

    17 35 Отговор
    Абе човече дето пишеш глупости.Кои са армейци,нещо си се объркал,нито едните,нито другите,но по склонни сме да приемем истинското цска от София,а не преимемувания Литекс.Та те изобщо никакви армейци не са,а и армията ни няма все още тъмни,като тия африканци....

    Коментиран от #7

  • 3 ВВ н

    28 7 Отговор
    Напрежението от ексцесиите в четвъртък нормално си каза думата в този мач за ЦСКА. Много нервен сблъсък, въпреки че ЦСКА беше с две класи над отборчето на ЕфБет48.
  • 4 Ланс Линк

    28 4 Отговор
    Интересно какъв ще е коментарът на Цеката-кой и какво ще му е виновен
  • 5 Абе

    11 18 Отговор
    Аха, собственика на 1948 е и собственик на Ефбет, случайно така се казва и лигата. А гришата си го знаем от миналата какво правеше в Литекс. Сериозно ли някой мисли, че тоя мач е редовен? :D

    Коментиран от #12

  • 6 Чорбара.

    11 29 Отговор
    Нещастници оранжави ,НИКОГА не ще бъдете в сърцата на истинските АРМЕЙЦИ.
  • 7 32 титла

    26 5 Отговор

    До коментар #2 от "Мим":

    Твоето мнение не струва нищо!
    Миналия месец излезе Oфициално решение на Последната инстанция в спортните отсъждания, КАКВАТО е Спортният Арбитраж в Лозана КАС !

    И е ясно, че то не е това, което ти се е искало да бъде !
    В него се казва, че клубът на Армията е ЦСКА, не е Литекс, Чавдар, Разград 2000 или който и да е друг клуб, а си е: "ЦСКА-cъщия клуб кaтo първoнaчaлния длъжник"! И най-вече, че решението е Окончателно и НЕ подлежи на обжалване, но ти си троли и си обжалвай анонимно в нета, на никого не пречиш :)

    Коментиран от #10

  • 8 А Лески падна от Слабия

    30 4 Отговор
    както всяка година.
  • 9 гларус

    31 3 Отговор
    Язък за премийте на числото.
    ЦСКА е един, други няма.
    Цеката сега да върне парите на Домуза
  • 10 Мим

    7 25 Отговор

    До коментар #7 от "32 титла":

    Какво значение има кой какво казал,рекал или отсъдик.Тях ги интересуват да ви вземат парите само,а иначе ние знаем какви цесекари сте а и още по малко пък армейци с тези тъмнолилави,нали....
  • 11 Гуциту

    3 17 Отговор
    Цеките и Гдришите си спретнаха театро за честта на умрелото цесека !
  • 12 ГОРСКИ

    20 0 Отговор

    До коментар #5 от "Абе":

    Собственика на ефбет трябва да се даде на прокурор за конфликт на интереси,или благодетел на Лудогорец и на цека 2016 год. Същевременно на ефбет лига където маниполират със резултати от ефбет !!!!!!!
  • 13 Tутанкамон

    1 6 Отговор
    Тия са толкова смешни,че не заслужават коментар...
  • 14 ориндж енимълс

    4 15 Отговор
    машала как ги бихме тея софиянци
  • 15 3.14К

    7 5 Отговор
    Отвратителни и тенденциозни съдии и коментаторчето по Диема. Очаквам скоро да предизвикат реакции с трагични последици.
  • 16 Пловдив

    15 2 Отговор
    ЦСКА трябва да се отърси от напрежението, което е сковало тима. Хубаво е ръководството да намери още един, двама в предни позиции с минимум вкарани 15-16 гола на сезон, футболисти които да знаят как се бележи!
  • 17 Обединен

    14 3 Отговор
    Ментата на делиорманската мастия срещу ЦСКА от с-н Българска армия.
  • 18 ЛИТЕКС

    4 18 Отговор
    Преименуваните Вековните от Ловеч победиха българите от ЦСКА , но това е БЕЗ значение защото от Ловеч сме губили с 8-0 ! Подмяната на ЦСКА с литекс НЕ УСПЯ въпреки тоталната пропаганда по медиите ! На всички ВЕЧЕ е ясно: литекс НЕ Е ЦСКА И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ !

    Коментиран от #20

  • 19 Браво Чочев

    11 2 Отговор
    Чочев обаче е пич. Не си отпразнува головете! Ясно е за него кое е истинското ЦСКА.
    Сега Цеката ще го глоби, както глоби Краси Балъков в началото, че в интервютата казваше, че неговия нов отбор 1948 ще играе с ЦСКА в първия кръг.
    Любо Пенев трябва час по скоро да върне Димчев в отбора за да няма повече такива ситуации с по над десет контузени титуляра!
  • 20 КАС

    10 3 Отговор

    До коментар #18 от "ЛИТЕКС":

    Хахаха
    Ясно е че си трол, но не можеш ли да четеш?
    Ето,
    наблегни на ОКОНЧАТЕЛНО, нa CЪЩИЯ КЛУБ и на НЕ ПОДЛЕЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ:

    Окончателно: ЦСКА е ЦСКА.

    07.06.2021 19:25

    И КАС потвърди: ЦСКА си е ЦСКА.

    Спортният арбитражен съд в Лозана (КАС) окончателно потвърди решението на ФИФА от миналата година и призна ЦСКА. КАС добавя, че ЦСКА трябва да се счита за същия клуб като първоначалния длъжник (а не друг).

    Спортният арбитражен съд в Лозана завършва с "Решението на арбитража в Швейцария е окончателно и не подлежи на обжалване".

    Дeбютaнтът в eлитa ЦCКA 1948 cъщo прeтeндирaшe зa нacлeдник, нo cлeд oфициaлнoтo рeшeниe нa КAC трябвa дa признae пoрaжeниeтo cи.

    Коментиран от #22

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.