26 Юли, 2021 11:48 2 587 1

Появиха се нови доказателства за измами в Ман Сити

  • манчестър сити-
  • висша лига-
  • финансов феърплей-
  • разследване

Манчестър Сити е обвинен в използване на различни тактики за отлагане на разследването на Висшата лига за нарушаването на правилата за Финансовия феърплей

Появиха се нови доказателства за измами в Ман Сити - 1

Лъснаха нови доказателства за измами в английския шампион Манчестър Сити. „Daily Mail“ публикува мейл от ръководител на „гражданите“ към негов колега в „Етихад“, в който се вижда по какъв начин са прехвърляни пари, за да се избегне финансовия феърплей.

Манчестър Сити е обвинен в използване на различни тактики за отлагане на разследването на Висшата лига за нарушаването на правилата за Финансовия феърплей. От две години „гражданите“ са следени под лупа от УЕФА и от Висшата лига.

Заключението на Европейската футболна централа бе, че „гражданите“ са нарушили правилата и бе наложено наказание две години да не участват в евротурнирите и глоба от 30 милиона евро. Спортният арбитражен съд обаче отмени санкцията, тъй като определи, че няма достатъчно доказателства. Висшата лига обаче продължава разследването си.

Преди няколко дни Сити загуби жалбата, в която искаше детайлите по делото да не стават публично достояние, а да останат тайна за масовата публика.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен

    6 0 Отговор
    Ясно е, че са измамници тези. Не могат да си напълнят стадиона, имат слаба фенска маса извън Англия, а дават милиони за футболисти. Ясно е, че ползват петролни пари.