27 Юли, 2021 01:00 2 874 1

Томас Тухел: Има играчи, които искат да напуснат Челси

  • челси-
  • тухел-
  • ейбрахам-
  • дринкуотър-
  • напускане-
  • футболисти-
  • подготовка

Сред тях са Тами Ейбрахам и Дани Дринкуотър

Томас Тухел: Има играчи, които искат да напуснат Челси - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Челси Томас Тухел призна, че очаква промени в състава това лято. Някои от от играчите на лондончани попадат по-рядко в състава и може да напуснат. Сред тях са Тами Ейбрахам и Дани Дринкуотър. Освен това много футболисти се завръщат след престои под наем в други клубове и Тухел ще трябва да намали състава до 31 август, когато затваря трансферният пазар.

“Никога не съм бил в такава ситуация преди. Това е ново. Не се притеснявам, но бях любопитен да видя каква е нагласата, защото някои оставят семействата си, други искат да останат в клубовете, в които бяха под наем. Някои вече са правили 2-3 предсезонни подготовки. Част от тях искат да получат възможност да останат, други искат да напуснат. Те са хора, не са роботи и затова трябва да приемем, че за тях не е най-лесната ситуация”, коментира Тухел.

Германецът обаче изрази задоволство от играчите, с които започна подготовка: “Не съдя по това от къде си, каква е историята ти, колко печелиш или какъв е статутът ти. Много съм щастлив. Видях една позитивна група, работеща здраво, пълна с желание да се учи. Всяка година се опитваш да създадеш атмосфера, в която всеки е щастлив да бъде, чувства се оценен”.

Челси вече се раздели с Фикайо Томори и Оливие Жиру, които преминаха в Милан, а очакванията са и други играчи да си тръгнат. Лондончани пък се опитват да привлекат централен нападател, което показва, че бъдещето на Тимо Вернер също е под въпрос.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 пешо

    3 0 Отговор
    тимо не е точно централен нападател, не в класическия смисъл. той внася много енергия, скорост и острота в атаката, ще бъде грешка да бъде освободен.