27 Юли, 2021 10:44 1 665 5

Спонсор от САЩ ще издържа Локо Русе

  • локомотив русе-
  • спонсор-
  • сащ-
  • стоян младенов

Стоян Младенов е осигурил с лични средства голяма част от финансирането на "железничарите" за новия сезон

Спонсор от САЩ ще издържа Локо Русе - 1

Бившият футболист на Локомотив Русе Стоян Младенов, живеещ от години и развиващ собствен бизнес в САЩ, е новият президент и основен спонсор на клуба.

Именно той е осигурил с лични средства голяма част от финансирането на "железничарите" за новия сезон.

В същото време Петър Петров остава председател на Управителния съвет и заедно с Младенов ще продължава да движи делата на русенския клуб. Изпълнителен директор става Мартин Йорданов, който ще представлява Младенов при отсъствието му от страната и ще ръководи оперативно Локо Русе.

Русенските „железничари“ са един от новите участници в предстоящия шампионат на Североизточната трета лига, след като влязоха с покана от Зоналния съвет на БФС във Варна като представител на местната областна група. Старши треньор на отбора остава Йордан Кирилов.

Представителният тим води усилени тренировки на клубната база. Предстоят две контролни срещи, след които предстои да бъде уточнен окончателният състав от футболисти за новия сезон в Трета лига.

"Целта ни е да развиваме собствената си школа, да вадим добри футболисти и те да продължават в представителния ни тим. За нас това е философията за развитие на клуба, която ще продължим да следваме. Наясно сме, че в началото ще бъде трудно, но очакваме с течение на времето да изградим силен отбор от изцяло русенски футболисти", каза изпълнителният директор Мартин Йорданов.

В сряда, 28 юли, "железничарите" ще гостуват на Черноломец (Попово), а в събота, 31 юли, ще играят в Шумен срещу обединения тим на Волов.

За мачовете в Трета лига ще бъде използван стадион Локомотив, който е исторически дом на русенските "железничари". Съоръжението бе дадено от Община Русе за безвъзмездно ползване за срок от 6 месеца срещу поддръжката му от страна на клуба.

Очаква се през този период да бъде окончателно решено под каква точно форма Локо Русе ще продължи и занапред да бъде във владение клубния си стадион, който е общинска собственост.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 и такъв

    2 4 Отговор
    отбор ли има

    Коментиран от #3, #5

  • 2 Българин

    1 3 Отговор
    Супер, ще пишем в чужбина и Локо Русе и да си ходим
  • 3 Един

    5 1 Отговор

    До коментар #1 от "и такъв":

    Русе Варна е първата жп линия, нормално е да има и отбор!
  • 4 Presian

    3 1 Отговор
    Има и такъв клуб.Ако наистина се интересувате от спорт трябва да знаете.Но предполагам ,че сте от София и сте свикнали да гледате чужденци-гурбетчии.
  • 5 Има

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "и такъв":

    Много отпреди още ти да си се появил на този свят.