Last news in Fakti

27 Юли, 2021 13:37 4 313 9

Златното момиче, с нов олимпийски рекорд, сразява с красота!

  • кайли маккион-
  • плуване-
  • токио 2020-
  • олимпийски игри-
  • секси-
  • сексапил

Хубавицата не пропуска да радва над 40 000 фенове в социалните мрежи със снимки от свободното си време, както и от състезанията, на които участва

Златното момиче, с нов олимпийски рекорд, сразява с красота! - 1

Австралийката Кайли Маккион съумя да превземе олимпийския връх в Токио. Тя спечели дисциплината 100 метра гръб като стигна до златния медал с време от 57:47 секунди.

Златното момиче, с нов олимпийски рекорд, сразява с красота!

Това е и нов олимпийски рекорд. Хубавицата не пропуска да радва над 40 000 фенове в социалните мрежи със снимки от свободното си време, както и от състезанията, на които участва.

Златното момиче, с нов олимпийски рекорд, сразява с красота!

Златното момиче, с нов олимпийски рекорд, сразява с красота!

Златното момиче, с нов олимпийски рекорд, сразява с красота!


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    18 1 Отговор
    Сиййбало маикката :) ей това е красота:)

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    При това реална, природна, не силиконова.
  • 3 Каква красота бе

    1 8 Отговор
    Кожа, кости и тук-таме жилки. Ако някой може да бъде с таз, преспокойно скоро ще сбърне резбата.
  • 4 Чичо

    4 4 Отговор
    Много е красива, ама в деколтето е дюс. Това в сомбинация с шероките рамене не е ок. По 400 субика от всяка страна ще оправят положението. Малей! С този стегнат корем ще е трепач!
  • 5 незнайко

    6 1 Отговор
    Жива и здрава и все така борбена нищо, че не е БЪЛГАРКА .
  • 6 браво

    4 1 Отговор
    Само адмирации за това девойче.
  • 7 Юпиии

    1 0 Отговор
    Колко момчета съм виждал със същото тяло и въобще не ми е правило впечатление, защото няма нищо женствено. Тази госпожица просто е на химия, затова се е развила като момче, нещо нормално за повечето спортисти засъжаление. Но това не е хубаво и тези момичета непрекъснато споделят, че се смущават да се развиват така. Женското тяло си има характерни извивки около ханша и бедрата, поради простата причина, че дори и малко да е, но там трябва да има адипозна тъкан. Тази тъкан проявява своята защитна функция при бременността, давайки топлина и удобство на плода. Другата характерна женска извивка са развитите гърди. Лично аз не си падам по дебелани, но и няма как да възприема за привлекателна жена някоя, която няма нищо женствено в тялото си. Мисля си обаче, че тези, които не сте се сдържали тук, ще се разочаровате, ако бъдете с жена, защото вие си падате по мъже, по-точно по момчета. Пробвайте, отлично знам, че ще се преоткриете. Има много такива случаи като вашите, разказвали са ми как се започва. Още сте млади и не сте се опознал, затова. Не губете време да се засягате, въпрос е на време да се преориентирате, защото дори и слаба, жената си остава жена, мека като тесто, няма да я почувствате по начина, по който си мислите. Това го писах за ваше добро, кой разбрал - разбрал.
  • 8 зелен петел

    1 0 Отговор
    Наистина е много хубава момата! Да е жива и здрава!
  • 9 Настопроценти

    0 0 Отговор
    Деколтето на тая муцина кукличка ще се оправи,като роди 2 дечица.