Last news in Fakti

28 Юли, 2021 12:57 1 911 3

Шимунджа: Срещу Лудогорец трябва да издържим в първите 15-20 минути

  • лудогорец-
  • мура-
  • анте шимунджа

"Ще трябва да бъдем на много високо ниво", категоричен бе старши треньорът на Мура

Шимунджа: Срещу Лудогорец трябва да издържим в първите 15-20 минути - 1
Снимка: EPA/БГНЕС/AРХИВ

„Момчетата са готови. Наясно сме с трудността на съперника и турнира като такъв. Мисля, че психически сме на желаното ниво“, каза треньорът на Мура Анте Шимунджа преди реванша с „орлите“.

„Трябва да издържим в първите 15 -20 минути, но очаквам голям натиск, както от трибуните, така и на терена. Ще трябва да бъдем на много високо ниво. Без напрежение не можете да започнете мач по желания начин. В противен случай има много голям шанс да се провалите“, заяви още специалистът, вкарвал Марибор в груповата фаза на Шампионската лига.

„Ние сме под натиск заради това, че искаме да продължим. А и защото желаем да се докажем. Факт е, че Лудогорец е фаворитът в тази двойка и натискът върху тях вероятно е още по-голям“, добави Шимунджа.

Лудогорец приема Мура тази вечер от 21:00 часа на „Хювефарма Арена“, като срещата можете да я проследите в пряко предаване по Diema sport 3.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Прав е

    4 0 Отговор
    орлите ако отбележат първите 15-20 мин. за словенците става много трудно , трябва да атакуват , да изнасят срещу отбор силно и бързо пресиращ , да се надиграват , трудно , но ако мача се закучи на х и през втората част , вече всичко може да се случи. Успех на Лудогорец. Успех и утре на Цска , Локо , Арда.....

    Коментиран от #3

  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    4 1 Отговор
    Бих казал,че ще им трябват 90м и продължения да издържат...И да разчитат на единадесет метрови удари............
  • 3 И кво като ги поведат

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Прав е":

    И ЦСКА ги поведе и пак го изравниха в края. Миналата седмица доста се издразних, но дано тая вечер има качество. Ако ли не, ще си пусна и реванша на Спарта Прага с Рапид Виена. В Разград се подиграха с Върба, но е факт, че отборът му игра много по-приятен за гледане футбол. Абе кадърен е човекът, ала вечно интриги в нашите клубове, затова нямаме футбол.