30 Юли, 2021 14:31 1 639 1

Расте недоволството на Мбапе към ПСЖ, а Реал дебне..

  • килиан мбапе-
  • реал мадрид-
  • ла лига-
  • лига 1-
  • договор

Спортният директор Леонардо е прекъснал преговорите за нов контракт с Мбапе и сега президентът на клуба Насер Ал-Хелайфи се очаква лично да се заеме с тях в опит да убеди нападателя

Расте недоволството на Мбапе към ПСЖ, а Реал дебне.. - 1
Снимка: БГНЕС

Спекулациите по повод бъдещето на Килиан Мбапе продължават да се множат в пространството и сякаш изглежда все по-вероятно той да смени клубната си принадлежност до края на трансферния прозорец, съобщава френският вестник “Екип”.

Сега от там твърдят, че поредния повод за недоволство на нападателя към парижани е излъченото преди дни интервю, в което той заявява, че “мечтата му е да спечели Шампионската лига с екипа на ПСЖ”. Това обаче не се е понравило на нападателят, тъй като това изказване е направено през май, но е било излъчено едва в края на юли. Мбапе и неговите съветници са възприели това действие като част от засилващия се натиск от страна на клуба той да преподпише своя договор, макар че нападателят оказва категорично.

Вестник “Екип” допълва, че от клуба не са запознали острието със спортния проект и ролята му в бъдещото развитие на тима, което допълнително го е огорчило и допринесло за решението му да не се обвързва с ПСЖ. Спортният директор Леонардо е прекъснал преговорите за нов контракт с Мбапе и сега президентът на клуба Насер Ал-Хелайфи се очаква лично да се заеме с тях в опит да убеди нападателя. За основен претендент за подписа на нападателя продължава да бъде смятан Реал Мадрид, който активно следи ситуацията и прави различни ходове, за да си осигури необходимите средства за завършване на сделката.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хо хо хо

    6 0 Отговор
    най прехваленият и надценен футбалер.