29 Юли, 2021 21:08 4 298 0

Ювентус си постави амбициозна трансферна цел

  • ювентус-
  • тони кроос-
  • реал мадрид

30-годишният Тони Кроос има договор с Реал Мадрид до 2023 година, но...

Ювентус си постави амбициозна трансферна цел - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Реал Мадрид обяви целия си състав за продан и логично това засили слуховете за напускане на някои от най-добрите играчи на клуба.

В италианската преса се появи информация за интерес към Тони Кроос от страна на Ювентус. „Старата госпожа“ прочува ситуацията около германеца и подготвя оферта за халфа. „Бианконерите“ ще предложат около 40 милиона евро за правата на полузащитника, който много се харесва на Масимилиано Алегри.

30-годишният Тони Кроос има договор с Реал Мадрид до 2023 година и неведнъж е казвал, че желанието му е да прекрати кариерата си на „Сантиаго Бернабеу“, като дори се отказа от националния отбор на Германия, за да може да се концентрира върху изявите си с „кралския“ клуб.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА