2 Август, 2021 11:11 1 266 4

Десподов: Олимпиакос е голямо име, но и Лудогорец е такова

  • кирил десподов-
  • лудогорец-
  • олимпиакос-
  • шампионска лига

Както преди това Лудогорец го е правил, да се надиграва с най-добрите в света

Десподов: Олимпиакос е голямо име, но и Лудогорец е такова - 1
Снимка: БГНЕС

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов говори преди заминаването на разградчани за Атина, където утре ще се изправят срещу гръцкия гранд Олимпиакос в третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

"Олимпиакос е най-трудният съперник до момента, но отиваме за победа и да се надиграваме. Както преди това Лудогорец го е правил, да се надиграва с най-добрите в света. Така ще бъде и утре", заяви Десподов.

"Шансовете са 50 на 50. Не мога да кажа, че нямаме такива. Олимпиакос е добър отбор и няма да се защитава, както другите отбори до сега. Според мен станаха хубави и приятни за гледане двубои", добави още той.

"Надявам се да е по-лесно и да има повече голове от наша страна. Отиваме за победа. Не мога да кажа за какъв резултат отиваме. Настроението в отбора е добро. Надявам се да вземем добър резултат в Гърция утре. Дано всички момчета разберат, че е важно да преминем и този кръг", каза нападателят на Лудогорец.

"Олимпиакос е голямо име, но и Лудогорец е такова. Излизаме и играем като равен с равен", заяви Десподов.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Вихрен Сандански

    6 2 Отговор
    А ти си селска пръчка от гр. Крсна!
  • 2 КПСС БКП

    6 1 Отговор
    В Пиреа утре температурата ще бъде 42 градуса ! Дано от Лудогорец пуснат повече негри, които да издържат на тази жега ! С белчовци няма да стане !
  • 3 Само ЦСКА

    5 3 Отговор
    Предател г..ну..сен

    Коментиран от #4

  • 4 Левски 1914

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Само ЦСКА":

    ПРЕДАТЕЛИ СТЕ ВИЕ оставихте си отбора да ФАЛИРА а сега Кирчо вие виновен.