Last news in Fakti

2 Август, 2021 19:32 1 771 12

Антъни Иванов: България ще спечели медал от плуването на следващата Олимпиада

  • иванов-
  • медал-
  • олимпиада-
  • плуване-
  • адреналин-
  • липса

"Нямах адреналин преди нито един от стартовете", призна плувецът ни

Антъни Иванов: България ще спечели медал от плуването на следващата Олимпиада - 1
Снимка: БГНЕС

Плувецът Антъни Иванов се завърна на родна земя след разочароващото си представяне на Олимпийските игри в Токио. Той сподели, че е бил повлиян от липсата на публика и е нямал адреналин преди стартовете. Иванов прогнозира, че на следващата олимпиада след три години в Париж България ще вземе медал от плуването.

"Не съм доволен от представянето си на Олимпиадата. Реалист съм. Не се представих зле, но можеше много по-добре. В главата ми не се получиха нещата. Може би този път не бях толкова добре подготвен физически. Въртях от Америка 13 часа, което беше грешка. Продължавам да се боря. Има европейско. Там ще покажа, че наистина съм работил и тренирал. Не се притеснявам. Нормално ме е яд. На много български спортисти не им се получиха нещата, не само в плуването. Много фаворити останах извън медалите. Плуването беше доста странно. Много хора не бяха готови за медал, а взеха. Други бяха, но не успяха. На всяка Олимпиада се плува по-бавно. Въпросът е кой ще е най-бърз“, коментира Иванов.

"Мисля, че финал минимум щеше да е успешна Олимпиада за мен. Беше абсолютно реално. Явно не е било писано сега, това е“.

"На мен лично ми попречи доста факта, че нямаше публика. Аз лично обичам адреналина, шума в залата. Всички тези неща ми липсват за мен. Нямах адреналин преди нито един от стартовете. Имах адреналин само като гледай Йосиф на финала и там също нещата не се получиха. Общо взето беше трудно“, смята плувецът.

"Не ме интересува какво се пише в интернет. Обичам да споря с хората, които пишат там. Ние в крайна сметка изпращаме пет човека отбор. Имахме шест или седем квоти в плуването. Имахме няколко национални рекорда. За мен като цяло представянето на отбора беше успешно, просто не съм доволен от себе си и няма смисъл да го крия“, продължи той.

"На следващата олимпиадата ще имаме поне три или четири финала и ще вземем медал от плуването. Дали ще е Йосиф, дали ще съм аз, Любо, Диана, няма значение. Всеки един от нас може да го направи. Дотогава ще имаме и други хора“.

"Първо, мечтая да си почина малко. След това вече гледаме към Европейското. Един медал е съвсем реален. На световното се целя във финал и ако може в медал. Вече зависи как минат нещата. Сега ще почина 10-15 дена и се връщам на работа“, каза още Антъни Иванов.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аххаах

    11 9 Отговор
    А иначе имахте адреналин да ходите на екскурзия за наша на данъкоплатците сметка! Да се въведе моментално правило относно лошо представяне на подобни форуни! Който не вземе медал сам плаща от джоба си екскурзията, както аз плащам своите! Аман от дебили! Как не те е срам бе конн! Вбесявате ме!

    Коментиран от #6

  • 2 русенец

    12 5 Отговор
    Я на следващата олимпиада, я на мукавей! Лично аз съм против да се харчат народни пари за елитен спорт. Ако има полза от него спонсорите щяха да се избиват да дават пари. Те не го правят. Ние по-тъпи ли сме, че да го правим?
    ...
    Преди малко видях една жена в края на четвъртото си десетилетие, която се е класирала на 31 място в спринта как мечтае за следващата олимпиада. Беше по спортните новини по телевизията. А мисиркята, която я интервюира така и не я пита защо не се е пенсионирала още?
  • 3 Друг път

    4 1 Отговор
    Тати ще ми купи колело, ама...на другата олимпиада!
  • 4 Asdfg

    7 4 Отговор
    Този и другите тюфлеци никога няма да спечелят медал! Никога! Трагедия е спорта в БГ!
  • 5 Има една

    1 1 Отговор
    реплика от един филм - "Татко ше ми купи каолело, ама..." Нали? А беше време, когато десетина златни медала за България на една Олимпиада бяха реалност.
  • 6 E хей

    2 3 Отговор

    До коментар #1 от "Аххаах":

    ... не дей да разсъждаваш така. Олимпиадата не е състезание за егото!!! Тя е състезание да видиш къде си и да направиш всичко възможно да постигнеш по висок резултат след 4 години!!!
  • 7 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 0 Отговор
    Този е млад ,а Младоста е символ на ГОлямата Глупост!Та може да говори всичко до 27г.От 27-до 33 г,ако продължи в този стил.....значи няма никога да узрее........
  • 8 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 0 Отговор
    "....да-да и татко каза, че ще ми купи велосипед, ама друг път..."
  • 9 Рикон

    2 1 Отговор
    И ще стане евтопейски и световен шампион някога по футбол!

    Коментиран от #10

  • 10 русенец

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Рикон":

    Може и по икебана. Всъщност няма значение по какво, от значение е само да има д*ебили, които да го издържат.
  • 11 Антъни?!

    1 1 Отговор
    Много ти е "българско" името бе,льольо..
  • 12 ДОКО

    0 0 Отговор
    БЪЛГАРИЯ ЩЕ СПЕЧЕЛИ...ДА ТАКА Е ЩЕ СПЕЧЕЛИ ДРЪЖКИ..