Last news in Fakti

3 Август, 2021 10:55 8 021 17

Футболисти на Левски: Не знаем какво се иска от нас

  • живко миланов-
  • футбол-
  • левски-
  • футболисти

Според запознати обаче в тези изказвания има и резон, след като на „Герена“ се пробват по няколко схеми преди всеки мач

Футболисти на Левски: Не знаем какво се иска от нас - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистите на Левски уж много обичат Живко Миланов, но съвсем друга картинка е била предоставена на феновете, които подкрепиха отбора във Враца. Играчите, които се разплакаха, след като им бе оказана пълна подкрепа, са дали доста интересни обяснения.

„Не знаем какво се иска от нас“, обявили част от тях пред запалянковците. Освен това са обяснили, че доста от тях не се ползват на постовете, на които по принцип се чувстват по-добре и комфортно. Освен това нямали ясна идея за функциите си на терена, пише още „Мач Телеграф”.

Според запознати обаче в тези изказвания има и резон, след като на „Герена“ се пробват по няколко схеми преди всеки мач. На този етап обаче без успех, след като „сините“ стартираха с две загуби.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    18 9 Отговор
    Хаха,нямам думи.Туй нещо само в Левски може да се случи..............по-убит отбор в ефбет лигата няма!
  • 2 Левскар

    6 9 Отговор
    Левски започна от зад на пред. Паникьоса се оуууу нямаме играчи какво правим край загиваме. Ама ти трьоньор като нямаш като насипеш с булдозера 11 играча на терена каква полза?
    Напротив за тези млади и неопитни играчи им трябва добър треньор. Ако на терена бяха Сираков, Стоичков, Хубчев, Боби Михаилов остави ги ще се оправят ама сега. Объркана работа. И не не ни трябва млади треньорчета от запада и незнам какви. Сега ни трябва някой които може да помогне. Хайде Мъри ясно не става само за пари мисли, срамна работа еми Херо да вземат, Тодорв, някой не супер треньор просто с опит бил в много отбори видял много неща.

    Коментиран от #5, #12, #13

  • 3 Мнение

    6 1 Отговор
    Не разбирам каква е тази наглост от страна на Сираков. Трябваше преди месец да го подари на Мъри Стоилов.

    Коментиран от #4

  • 4 антрашпиц

    11 1 Отговор

    До коментар #3 от "Мнение":

    Кво да подари на Мъри?Отбора или треньоското място?И Мъри кво да прай с тез некадърници и куци коне?Да ти кажа честно,Мъри колкото по-далеко стои от Левски,толкоз по-добре за него ще бъде.

    Коментиран от #14

  • 5 Гост

    17 1 Отговор

    До коментар #2 от "Левскар":

    Няма такова животно, като "млад" и "неопитен" играч. На 18 г. всеки трябва да е изграден футболист и готов за предизвикателствата на професионалния футбол! На Герена имат в школата си около 400 деца до 18 г. в различни набори! Няма сила, която да ме убеди, че при правилна работа с тях, да не можеш да извадиш 11 читави футболисти за не особеното високо ниво на А група! Явно не се работи правилно в школите /не само на Герена/и всичко е за отбиване на номер и събиране на такси от родителите....

    Коментиран от #8, #9

  • 6 Ст. Треньор

    18 1 Отговор
    Какъв треньор е Ж.Миланов .Какъв стаж има и къде.Кой отбор е водилп до сега.Докато не разкарате баджанаците ,нищо добро не ви чака.Михайлов,Божинов,Миланов....Всички са циркаджии и повече вредят отколкото помагат .Между другото съм Цесекар,но гледам как Сираков как бавно и мъчително ви кара към 3та група.
  • 7 горе рогата

    20 3 Отговор
    Справяте се чудесно, точно това се иска от вас!
  • 8 От школата

    12 1 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Това не е само в Левски проблем.В страната има хиляди деца и младежи които тренират.Е как не излязоха 3-4 от тях за толкова години.
    На много от тях родителите им плащат за да играят и в Левски е така.Играефтози ,който плаща а не ,който може.На другите какъв шанс им се дава.С какви амбиции за продължават.
  • 9 Левскар

    9 3 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Не е така виж в контролите какво направиха, когато не играят за точки и по-свободно нещата стават. Трябва треньор, който да направи от тестото хляб, сори Живко не си за тази ситуация.

    Коментиран от #11

  • 10 изкопчия

    10 0 Отговор
    Нищо добро не очаква отбора в който футболистите не знаели какво се иска от тях. Който има талант и ум излиза и играе достойно дори неинструктиран, дори в чужд отбор... Тези от Герена не стават за нищо освен да се контузват когато някак си уцелят топката
  • 11 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #9 от "Левскар":

    Контроли, монтроли.... Няма значение какъв е мача, ако ще и финал за СП - излизаш и играеш! Ставаш или не ставаш! Средно положение НЯМА! Всички големи футболисти са и големи пердета - трябва да не ти пука от никого и нищо, вкл. от неизбежни загуби, за да успееш, не само в този спорт! Ако се притесняваш от мнението на "компетентни" мисири, фенове, кибици, дори треньори и т.н., не си за този спорт, какъвто и талант да имаш!
  • 12 Алфа Вълкът

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Левскар":

    Вили Вуцов не е ли свободен? АХАХАХАХА
  • 13 оле оле

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "Левскар":

    Ако се вгледаш без любовна мъка и фенски сълзи в очите, в този отбор почти няма млади и неопитни, повечето в отбора са посредствени евтинджоси, неуспели и нежелани другаде
  • 14 Мнение

    5 0 Отговор

    До коментар #4 от "антрашпиц":

    Мъри щеше да намери по лесно спонсори, не е комарджия. Мъри щеше да бъде треньор и собственик, така беше Спартак Москва през 90те с Олег Романцев. Трябва явно истинският собственик да каже на Сираков да се маха, защото иначе наглецът ще смуче и ще урежда резултати. 200 000 лева взе от резултатите на Левски и от Роберта, без една стотинка да е вкарал. За това Диксън искаше далаверата.
  • 15 Ганди

    0 5 Отговор
    Абе куци коне, чорбета смотани като няма кинти толкоз. Всеки може с пари. Първо се класираите за групите на шл па тогава говорете.
  • 16 Не става

    2 0 Отговор
    Този Живко е тренер колкото аз съм дедо Коледа, не знаели кво да правят, ами играйте шах и. Чакайте палмс бет да прибира пари
  • 17 йодирана СОЛ

    1 0 Отговор
    Нека потъват. Това заслужават. Все говориха , че са онеправдани , а всъщност винаги са били ОТБОР на ВЛАСТТА !