Last news in Fakti

4 Август, 2021 13:20 1 919 2

Барселона подписва с Меси за пет сезона преди мача с Ювентус

  • лионел меси-
  • барселона-
  • ювентус-
  • договор

Според изданието президентът на каталунците Жоан Лапорта се надява в следващите часове да уточни всички подробности с представителя на нападателя - неговият баща Хорхе

Барселона подписва с Меси за пет сезона преди мача с Ювентус - 1
Снимка: БГНЕС

В Барселона продължават да работят по подновяването на договора на суперзвездата на тима Лионел Меси. Това може да се осъществи преди мача срещу Ювентус за трофея "Жоан Гампер" в неделя (8 август), пише каталунският "Mundo Deportivo".

Според изданието президентът на каталунците Жоан Лапорта се надява в следващите часове да уточни всички подробности с представителя на нападателя - неговият баща Хорхе и да обяви новия договорза пет сезона.

По споразумението на клуба с Меси липсват само някои минимални подробности. Самият президент Лапорта обясни в понеделник, по време на представянето на Емерсон Роял, че целият процес се движи в правилната посока, но подробности все още липсват.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дядо курти от село ПипЕрКоВо

    3 1 Отговор
    За 15 сезона подпишете,тъкмо като стане на 50 години.Да смени Роналд Куман..
  • 2 Щукар

    1 1 Отговор
    Ей,много месене ще пада в тия 5 сезона!