Last news in Fakti

5 Август, 2021 20:10 1 998 5

Бербатов: Служители на БФС седят заключени и не ги пускат да си ходят

  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • конгрес-
  • извънреден конгрес

Съдът ще се произнесе и ще свика Конгрес, но се надявам БФС да спре с тези тарикатски номера, а да свикат Конгрес и там, който победи, победи

Бербатов: Служители на БФС седят заключени и не ги пускат да си ходят - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов внесе яснота по повод желанието за свикване на конгрес на 21 септември. Ето какво каза бившият нападател пред "Дарик":

"Първо да изкажа възхищение за Ивет Горанова и медала. Да бъде здрава. Знам колко талантливи деца имаме в карате от фондацията ми. Иначе по темата - успяхме с екипа ми да съберем много повече от нужните подписи за свикване на Конгрес. Днес мои представители искаха да ги внесат, но бяха посрещнати с абсурдно обяснение - сградата на БФС се дезинфекцира. Това оправдание е тотална лъжа. Те сигурно си мислят, че нямаме информация. В момента седят заключени и не ги пускат да си ходят. Извинението им е абсурдно и грозно. Всичко е от страх. Опитваме се да направим така, че желанието на клубовете да се сбъдне, а БФС се подиграва на тези клубове", заяви в ефира на Дарик Димитър Бербатов.

"Подписката вече е внесена по електронен път и по пощата. Вече са там. Виждаме, че е получено, но не смеят да го отворят. Сещате ли се за какви абсурди говорим? Като журналисти ще търсите представители на БФС и ще ги питате за какво го правят. В 14-дневен срок БФС трябва да свика Конгрес, ако не го направи следва съд. Това е подигравка с клубовете, които те представляват. Информирали сме УЕФА и си мисля, че те също ще пуснат писмо до БФС и да се случи Конгрес по законен път", допълни той.

"21 септември трябва да е Конгресът. Всички законови процедури са спазени. Документите са подписани от клубовете, за да е изпипано всичко и правно. Няма връщане назад. Ставаме свидетел на този цирк по нашенски, който ни забавлява, но е тъжно. Те се подиграват на клубовете".

"Ясно е, че буди недоумение и насмешка. Това ни е дереджето може да си каже някой, но не и ни е. Съдът ще се произнесе и ще свика Конгрес, но се надявам БФС да спре с тези тарикатски номера, а да свикат Конгрес и там, който победи, победи", каза още Димитър Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛЕВСКАР

    17 2 Отговор
    Всичко най-лошо заслужаваме във футбола, в спорта и в общ.живот, когато честни, доказани и добронамерени хора са оплювани и мразени - заради желанието си да променят към добро каквото могат! Ние вярваме и се смеем на Боби, Венци Стефанов, Лечков и още 3-4 доказани неможачи, а Бербатов е тяхна жертва, защото посмя да ГОВОРИ ОТ 10 ГОДИНИ ЕДНО И СЪЩО НИ КАЗВА и пак си караме по старому...
  • 2 069

    13 2 Отговор
    Тия боклуци са се окопали в сградата на БСФ /Българска смешна федерация/, сякаш им е частна собственост. Футболна мафия. Давай, Бербо, натискай! Истинските фенове на футбола също искаме промяна и успехи.
  • 3 Истината

    12 1 Отговор
    Перуката се е нас.ал .Свършва келепира и кючеците.И малката перука е пътник,ще рита камъни по улицата.
  • 4 Само едно се чудя

    3 3 Отговор
    Отде сте сигурни, че Бербо не е в комбина с бфс с цел да отвлече вниманието на клубовете от всеки друг кандидат. Факт е, че някои от екипа му вече имат опит и то точно там. И как точно ще оправи футболът не разбрах, като угоди на мнозинството клубове ли. Ми то същото правеше и бфс. Макар че скоро са ги пробвали и колко се огъват на заплахи.
  • 5 Гост

    2 0 Отговор
    Не знам как да окачествя тази.... брутално абсурда излагация на ръководството на БФС! Но какво да направят служителите, като им заповядват такива началници, като перуката и дебелия ла.новоз от Овча Купел!?