Last news in Fakti

8 Август, 2021 10:33 1 423 0

Илиан Илиев: Първо трябва да играем добре в защита

  • илиев-
  • черно море-
  • победа-
  • защита-
  • нападание-
  • берое

"Важно е как започваме, но е и важно как ще продължим", заяви наставникът на Черно море

Илиан Илиев: Първо трябва да играем добре в защита - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев анализира представянето на своя отбор срещу Берое.

"Много труден мач. Първото полувреме не стояхме добре в дефанзивен план. Когато дойдеше топката нямахме сили да търсим празните пространства, които Берое използваха, защото те излязоха с друга смяна. На полувремето коригирахме нещата в дефанзивен план, което беше важно. Използвахме пространствата и вкарахме. Имахме късмет в някои в някои ситуации, но във футбола ти трябва и късмет. Пуснахме Цветомир Панов на мястото на Мартин Дичев, защото може да играе и на двата бека. Имахме нещо предвид“, каза Илиев.

Той коментира и ситуацията с централния нападател, на която позиция използва Родриго Енрике. „Родриго е играл на тази позиция като нападател. Не трябва да забравяме, че Лудогорец стана шампион с централен нападател Гъргоров. Не сме открили топлата вода. Първо трябва да играем добре в защита. Както в този мач, когато не играхме добре в защита не се получаваше. Важно е как започваме, но е и важно как ще продължим“, каза треньорът на варненци.

"Очертава ни се дълга седмица, играем в понеделник срещу Локомотив. Те са доста опасни в нападение. За тях ще е важно дали ще отстранят Копенхаген“, допълни още Илиев.

Треньорът на Черно море разкри, че в клуба има оферти за Виктор Попов и може да се стигне до трансфер до затварянето на прозорците.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА