Last news in Fakti

11 Август, 2021 14:03 1 236 2

Бербатов: Манчестър Юнайтед е в добра позиция да се бори за титлата в Англия

  • бербатов-
  • манчестър юнайтед-
  • борба-
  • титла-
  • селекция-
  • санчо-
  • варан-
  • висша лига

"Отборът на Юнайтед е в добро състояние", заяви бившият нападател на "червените дяволи"

Бербатов: Манчестър Юнайтед е в добра позиция да се бори за титлата в Англия - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед и националния отбор на България Димитър Бербатов коментира шансовете на "червените дяволи" да спечелят титлата на Висшата лига през този сезон. Според голмайстора момчетата на Оле Гунар Солскяер са в много добра позиция, особено след привличането на Рафаел Варан и Джейдън Санчо.

"Манчестър Юнайтед е в добра позиция да се бори за титлата, особено след новите попълнения, които привлече това лято. Много съм щастлив, че взеха Рафаел Варан от Реал Мадрид. Той е световен шампион, победител в Шампионската лига, има манталитет на победител и е играл с най-добрите през годините. Очаквам с нетърпение да видя как ще се адаптира и как ще си партнира с Хари Магуайър”.

"Джейдън Санчо вече е добър приятел с английските национали в отбора на Юнайтед, което е прекрасно, когато отиваш в нов отбор. Надявам се, че това ще му помогне да свикне по-бързо. Знаем за качествата му, но има възможности за него да се развива и да се надяваме, че в Юнайтед той ще разгърне потенциала си”.

"Отборът на Юнайтед е в добро състояние. Вече изхарчиха доста пари и не виждам как ще похарчат повече. Вероятно може да подсилят позицията на десен краен защитник. Аарън Уан-Бисака със сигурност е първи избор, но бих искал да видя солидна резерва, която да го притиска. Освен това мисля, че са завършени като отбор”, каза Бербатов пред Daily Mail.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Така е

    3 1 Отговор
    След още десет години, ще станете шампиони.

    Коментиран от #2

  • 2 смешко

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Така е":

    А вие от Арсенал или Тотнъм предполагам 100 а пък ако си от ЛИверпул 1000