Last news in Fakti

11 Август, 2021 16:40 1 966 5

Треньорът на Осиек се закани на ЦСКА

  • осиек-
  • ненад биелица-
  • цска-
  • лига на конференциите

Вярвам, че утре ще покажем истинското си лице

Треньорът на Осиек се закани на ЦСКА - 1

Треньорът на Осиек Ненад Биелица вярва, че отборът има сили да навакса пасива от първия мач срещу ЦСКА. Хърватите загубиха с 2:4 в София миналата седмица и утре ще опитат да заличат изоставането в реванша от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

"Знаем, че в София се представихме под нивото си, но очакваме утрешния реванш с оптимизъм и сме уверени, че имаме сили да наваксаме пасива от първия мач. Вярвам, че утре ще покажем истинското си лице. В последния мач срещу Драговоляц дадох почивка на някои от титулярите, за да ги съхраня за мача в четвъртък, защото се натрупаха доста мачове напоследък. Искам дисциплина, организация и агресия през всичките 90 минути. За тези мачове не трябва допълнителна мотивация, вярвам, че всички играчи ще дадат своя максимум", заяви Биелица на пресконференцията преди мача.

Биелица се изказа ласкаво за ЦСКА и припомни някои от успехите на тима.

"ЦСКА е голям отбор, мисля, че е бил 30 пъти шампион на България. Нямаме аргументи да подценяваме такъв отбор, който преди две години пак ни отстрани, който игра в групите на Лига Европа, който е 30 пъти шампион на своята страна и 21 пъти носител на Купата. Няма как да кажем "ние сме по-добри". ЦСКА има двама-трима българи, останалите са чужденци. Миналата година победиха Рома. Получихме шамар в София и се надявам това да не се повтаря. Не очаквам ЦСКА да се затвори в глуха защита, защото имат класни офанзивни играчи", добави още той.

Треньорът на Осиек се закани на ЦСКА
Снимка: БГНЕС


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    4 9 Отговор
    Оня отбор ФАЛИРА сега това е една сбирщина наречена Фк ТИРЕ МЕНТЕ.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Подуямие

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Виж новото видео на титана на мисълта ,Божинов,как нарича играчите в обора ,къде коментираш отбори ,които играят в Европа.
  • 4 Бай Стою касапина

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Пак надничаш в паничката на другарчето си. Показваш слаба култура и нахалство. Имаш си твоя. Яж от нея. И не забравяй вечерната доза медикаменти!
  • 5 свети Лупи

    0 0 Отговор
    Когато собственика на стария Литекс предложи да прекръсти отбора на фк Лупи,не се съгласихте и решихте да сте си Литекс,според адвокатите на клуба.Сега не се сърдете,не си бийте легендите,сложете един ДЖИ ПИ ЕС на чичо Пенчо,викнете си доносника срещу колеги Марков и се рсдвайте на Майкъла и Джони.