Last news in Fakti

11 Август, 2021 18:54 1 553 5

От БФС с информация за искането за свикване на конгрес от екипа на Димитър Бербатов

  • бфс-
  • конгрес-
  • димитър бербатов

След извършване на проверка относно редовността на внесените документи в установения двуседмичен срок, Изпълнителният комитет на БФС ще се произнесе по направеното искане

От БФС с информация за искането за свикване на конгрес от екипа на Димитър Бербатов - 1
Снимка: БГНЕС

От БФС днес официално излязоха със информация относно входираната подписка за свикване на конгрес от страна на екипа на Димитър Бербатов.

Ето какво се казва в нея:

Днес, 11.08.2021 г., в деловодството на Българския футболен съюз бе входиран набор от документи, представен като подписка с искане за свикване на конгрес на БФС съгласно чл. 37, ал. 1, т. 2 от Устава на БФС.

След извършване на проверка относно редовността на внесените документи в установения двуседмичен срок, Изпълнителният комитет на БФС ще се произнесе по направеното искане.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 0000

    5 1 Отговор
    Гола вода сте, страхливци
  • 2 верваи ми

    9 1 Отговор
    Мачкай бербо
  • 3 Перо

    2 5 Отговор
    Бербатов ще се хване за палците! Най-големия некадърник се нори за постове,защото за друго не става! В.Стефанов е прав за него,много невъзпитано и алчно л….о!
  • 4 Иван

    2 3 Отговор
    Кой Бербо оня който се разхождаше в Манчестер Юнайтед или този който не искаше да играе за националния отбор мишка
  • 5 Гост

    0 0 Отговор
    Вкопчили са се във властта и не дават друг да припари.... "незаменимите" в БФС! Чрез разни фирми за залози финансират и "управляват" футбола и резИлтатите са видни! И "въобще няма" далавера...