Last news in Fakti

12 Август, 2021 13:43 2 086 1

Селекцията в Ливърпул е приключила

  • ливърпул-
  • юрген клоп-
  • селекция-
  • висша лига

Няма смисъл добавяме още играчи, каза Юрген Клоп

Селекцията в Ливърпул е приключила - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп коментира темата с новите попълнения и плановете на клуба до края на трансферния прозорец. Германецът твърди, че в момента разполага с достатъчно възможности в състава си, като няма никакъв смисъл да добавя още играчи в редиците на клуба това лято.

„Ако искате да купите такива играчи, трябва да похарчите много пари. Не е нужно да правим това, защото играчите вече са тук“, каза Клоп пред норвежката телевизия „TV2“.

„Трябва да направите промени, но тогава трябва да има място за това. Не искаме повече играчи. Няма смисъл добавяме още играчи“, допълни още той.

До този момент Ливърпул се подсили единствено със защитника Ибрахима Конате, който пристигна от РБ Лайпциг. Очакванията са обаче „червените“ да вземат заместник на напусналия в посока Пари Сен Жермен Джорджиньо Вайналдум. Сред спряганите имена са това на Саул Нигес от Атлетико Мадрид, Ренато Санчес от Лил, Ив Бисума от Брайтън, Николо Барела от Интер и Отавио от Порто.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.