Last news in Fakti

13 Август, 2021 20:02 1 779 1

Почетино: Мбапе е футболист на ПСЖ!

  • мбапе-
  • псж-
  • оставане-
  • реал мадрид-
  • почетино-
  • меси

"Той ще остане такъв", заяви наставникът на парижани

Почетино: Мбапе е футболист на ПСЖ! - 1
Снимка: БГНЕС

Маурисио Почетино говори пред медиите преди мача на Пари Сен Жермен срещу Страсбург от френската Лига 1. На пресконференцията аржентинеца засегна един от въпросите, които интересуват най-много не само феновете на ПСЖ, но и тези на останалите отбори – този за бъдещето на Килиан Мбапе.

"Мбапе при нас след три седмици? Нямам какво да допълня след казаното от президента. Килиан е наш футболист и ще остане такъв“, каза Почетино. Той, също така, даде и съвет на младия французин: „Аз не съм режисьор, аз съм треньор и искам да имам най-доброто, тук няма запълване на пукнатини или нещо подобно. Всички знаят, че Меси е един от най-добрите, казахме го, когато той не беше при нас, казахме го и сега. Но ние имаме и други играчи, които са сред най-добрите, като Килиан и много други с огромен талант. Нашата работа и енергията ни е насочена към това всички да работят, за да се представят по най-добрия начин. Какво пробужда Лео у хората, ще то направи и с новите си съотборници“.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ръмпези

    4 1 Отговор
    ЧАКАМЕ МБАПЕ , НЕЙМАР, МЕСИ И СЕРХИО РАМОС В РАЗГРАД....ДАНО И В СОФИЯ МИНАТ ЗА АВТОГРАФИ...