Last news in Fakti

14 Август, 2021 17:23 4 032 5

Перес каза дали Реал Мадрид ще се премести в английската Висша лига

  • флорентино перес-
  • реал мадрид-
  • висша лига-
  • ла лига

Въпреки категоричната позиция, изявена в декларацията, мнозина се съмняват в нейната 100-процентова искреност

Перес каза дали Реал Мадрид ще се премести в английската Висша лига - 1
Снимка: БГНЕС

Испанският гранд Реал (Мадрид) излезе с официална позиция относно тиражираната от „Мундо Депортиво“ сензационна информация, че „белият балет“ планира да напусне Примера дивисион и да се премести в първенството на друго държава.

Изданието твърди, че президентът на Кралския клуб Флорентино Перес проучва възможността Реал (Мадрид) да заиграе в английската Висша лига, а резервни варианти са италианската Серия „А“ и германската Бундеслига.

„Предвид информацията, публикувана днес от вестник „Мундо Депортиво“, в която се твърди, че нашият клуб проучва възможностите за напускане на Примера дивисион, Реал (Мадрид) подчертава, че това е напълно невярно, абсурдно и невъзможно“, пише в официалното съобщения на сайта на клуба.

Въпреки категоричната позиция, изявена в декларацията, мнозина се съмняват в нейната 100-процентова искреност. Все пак Реал (Мадрид) и други европейски грандове твърдяха, че не планират отцепване от Шампионската лига, но на 18 април 2021 г. официалното обявиха създаването на собствената си Европейска Суперлига.

Специалисти веднага откриха и причина, пречеща на „белия балет“ да се премести във Висшата лига. Сериозна преграда е осъщественият в началото на годината Брекзит. Британското напускане на Европейския съюз означава, че в английското първенство няма да може да участват небритански клубове.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Aлфа Вълкът

    2 1 Отговор
    Какви са тия смешки? Туй не може да стане по една проста причина, който го направи ще свърши като Муамар Кадафи. В друг ком ще ви оставя видеото, че може да не го одобрят.
  • 2 Aлфа Вълкът

    1 0 Отговор
    Ей тъй ще направят.

  • 3 Гост като гост

    0 1 Отговор
    Елате в България.
  • 4 Ха ха

    0 0 Отговор
    В която и чужда лига да иде който и да е отборът,започва от дъното.Никой няма да пусне нов клуб във висшата си лига.Стига сте писали глупости.

    Коментиран от #5

  • 5 Доналд Тръмп

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Ха ха":

    Смешко,как са участвали Селтик и Рейнджърс в английското първенство