16 Август, 2021 11:51 5 166 3

Халф на Левски отказал да бъде сменен

  • живко миланов-
  • левски-
  • георги миланов-
  • царско село

Миланов обаче категорично е отказал да напусне игрището и е заявил, че ще стисне зъби и ще помогне на колегите си

 Халф на Левски отказал да бъде сменен - 1


Халфът на Левски Георги Миланов започва да показва лидерски качества. Още през първото полувреме на двубоя с Царско село той получи удар в главата и му трябваха няколко секунди, докато се свести. След това в ситуацията дълго време му бе оказвана медицинска помощ.

От спортно-техническия щаб на сините са били готови веднага да реагират и да направят смяна. Георги обаче категорично е отказал да напусне игрището и е заявил, че ще стисне зъби и ще помогне на колегите си.

В крайна сметка именно Миланов бе с основна заслуга за изравнителното попадение на "сините". В 58-ата минута той овладя лошо изчистване на халфа на Царско село Лъчезар Балтанов, напредна в пеналта и стреля, но вратарят Янко Георгиев спаси. При добавката обаче Борислав Цонев вкара, пише "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    4 11 Отговор
    Бравос на халфа!
    Да бъде награден с телешки джолан и една палма!🤡👍
  • 2 Раданч Татлъту

    2 9 Отговор
    Страхотен пич! Вземаме го за атакуващ халф в нашата партия ГЕРБ♡♤♡

    Коментиран от #3

  • 3 356

    3 0 Отговор

    До коментар #2 от "Раданч Татлъту":

    За да ви бие шута ли ?