Last news in Fakti

15 Август, 2021 14:27 2 383 20

"Ултрас Левски": Мъри ще се върне на "Герена", просто иска финансова сигурност

  • левски-
  • ултрас левски-
  • станимир стоилов-
  • наско сираков

Фракцията призовава Наско Сираков да направи всичко възможно, за да се ангажира Стоилов час по-скоро в столичния гранд.

"Ултрас Левски": Мъри ще се върне на "Герена", просто иска финансова сигурност - 1
Снимка: БГНЕС

Организираната група привърженици от "Ултрас Левски", признаха на официалната си страница във Фейсбук, че са провели разговор с легендата на клуба Станимир Стоилов. Голямата новина е, че Мъри иска да се върне на "Герена", но само ако в тима се наложи необходимата финансова сигурност.

Фракцията призовава Наско Сираков да направи всичко възможно, за да се ангажира Стоилов час по-скоро в столичния гранд.

Ето какво пишат привържениците:

"Преди повече от година нашата организация даде пълен картбланш на ръководството в лицето на г-н Наско Сираков и на всеки един от треньорските щабове, преминали през стадион "Георги Аспарухов". През това време участвахме активно във всяка една кампания и инициатива, свързана директно или индиректно с тежката финансова криза, в която изпадна любимият ни отбор. С личен пример показахме как трябва да се подкрепя отбора в тези много тежки времена - чисто, безрезервно, с присъствие на стадиона, с членски и абонаментни карти.

С болка всеки един привърженик на любимия отбор приема незадоволителните резултати на отбора. Смятаме, че футболистите в Левски имат доста по-големи качества и потенциал от тези в отборите, от които загубихме, затова очевидно е нужен друг подход към тях. През изминалата седмица по наша молба проведохме среща с единствения за нас човек, който в този момент може да вдигне както нивото на играта на футболистите, така и да внесе тъй необходимия положителен заряд сред привържениците на Левски.

Този обединяващ образ ние виждаме в лицето на Станимир Стоилов. За наша радост то изрази готовност да се завърне в отбора на сърцето си и единственото условие, което поставя е финансова сигурност и редовно изплащане на заработените заплати на футболистите. Не неговата, а тези на играчите му.

Нищо повече от това! Всички писания на знайни и незнайни мекотели, живеещи на гърба на Левски, че той иска много пари за себе си, за да поеме отбора, са опит да се внесе интрига сред Левскарските редици и да се дискредитира фигурата му. Запомнете едно, много хора, които гравитират покрай Левски и публиката му, не искат отбора да се изправи на крака, а напротив!

Изразяваме пълното си уважение към Живко Миланов, който в тези мрачни времена за отбора не предаде нито за миг синята идея и дава всичко от себе си за нея. Считаме, че заедно със Станимир Стоилов могат да върнат Левски на правилния път. Призоваваме ръководството на отбора да направи и невъзможното и в най-кратки срокове да върне човека, който в този момент е жизнено важен за този отбор. Той е готов за борба. Готов е да се "бие" за Левски и да победи!

Да живее Левски!

Ултрас Левски

15/08/2021


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    2 4 Отговор
    Нали всички чакаме договора с Палмите. Да видим до 2 седмици какво ще стане.
  • 2 В е л и к и я

    8 0 Отговор
    Пари трябват за добри играчи и редовни заплати плюс винаги бонуси за победа , а не за алчни треньори със още една камара покрай него антураж да лапат... със съмнителни качества и безмислени функции...!
  • 3 Алена

    7 3 Отговор
    Нека да е ясно, този клуб е фалирал!
    След управлението Борисов България ще си върне законността и институциите ще заработят . Страха от репресии ще отстъпи и много заинтересовани лица ще си потърсят правата по съдебен път. В момента Левски не само, че не генерира печалба и да връща задължения, но продължава да трупа загуби. А това трябва да спре. Никой не иска да губи пари. Това го знаят всички инвеститори и рекламодатели.

    Коментиран от #4

  • 4 Син

    2 4 Отговор

    До коментар #3 от "Алена":

    Вярно си алено червен обаче радвай се на победите ви, това не ви ли стига??? Яд ви е че не фалирахме😄😄😄. Левски никога няма да фалирс щото има вени фенове с не интересчии като вас.

    Коментиран от #19

  • 5 Даааа

    4 3 Отговор
    Някой се опитва да възражда кариерата на Мъри. Отдавна никой не се интересува от него.Айде да видим с наличния материал какво може??? Извиваше ръцете и на Лудогорец но селските хитрини не минаха там.А 3-мата помощници които влачи не са показали никъде нищо!!!
  • 6 1234

    5 2 Отговор
    Мъри го интересуват само парите. Това е един ненаситен алчен хасковски каунь.
  • 7 ДЪРЖАМАТА загива !

    0 1 Отговор
    ЕС ни управлявя контролира и владее : Икономика , Финансии , Инвестиции ; Пари -Банково дело , Право , Наука. Култура , Образование , Социална политика /здравеопазване , пенсии/, национална и вътрешна сигурност ! Държавата ИЗЛЕЗЕ от КОНТРОЛА на НАРОДА и се предаде изцяло на външна РАЗРУХА ! А нас ни будалкат с ГАЩНИЦИ ! Вървете на майкаси в задния двор - зомбирани какавани ! Утре и вас няма да ви има заедно с нас.
  • 8 Гаранция

    2 1 Отговор
    Фсички фенове на Левски ще даряват за заплатата на този мъри. Триньорите винаги кък заплати високи, а резултатите -квото стане. И така до следващата треньорска смяна, а феновете ? Ти ще помагат.

    Коментиран от #10

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Вземат ли ни Лева - ОЗНАЧАВА

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "Гаранция":

    Че Държава вече НЯМА ! Ще чакаш да те почеше някой от Брюксел , но той чеше само себе си ! Той ще държи " чесалото " ПАРАТА ! НЕКА тези АГИТКИ да станат НАЦИОНАЛНО - ПАТРИОТИЧНО ОРИЕНТИРАНИ вместо бойни отряди на Предателите Народни във ВЛАСТТА !
  • 11 Първо вкараха Търговските ВЕРИГИ

    0 0 Отговор
    МЕТРО - КАУФЛАН - ЛИДЪЛ уж сме част от тях и да се радваме че Европа дойде при нас. Гуууд ! Не е лошо , нали ! НО ! НО ! НО ! ПОГЛЕДНИ - Банковата им сметка НЕ Е НАША Българска а на Дойчо ! И става една : " БОЛЕН - Здрав носи !". Въпреки това ОБАЧЕ , на дойчо не му е удобно да борави с ЛЕВОВЕ и ! И ! Ирешават да не нагодят тъй че с Эврото директно печалбата да ходи при ЧОРБАДЖИЯТА ! И тогава дурето ни се хептен неконтролируемо разстваря ! Нас ни ползват за КЛИЕНТИ и ни " мачкат " като КОНКУРЕНТИ !
  • 12 ЭВРОТО е САМОУБИЙСТВАО за нацията ни !

    0 0 Отговор
    Загубихме Независимостта си в ЕС , а сега и ВАЛУТАТА ! Тогава ДЪРЖАВАТА - спира да функционира и съществува ! Народа съгласен ли е с това , та утре ще дойдат у нас други нации които ще ни ИЗТИКАТ какта Аборигените и Индианците , не си ли го разбрал и усетил ? А чужденците по селата ? Първите лястовички ? А как хвалян " Нашата " природа ? А как тя им харесва и те така нататък ! А ние несмеем да се усмихнем - зъби в устата си нямаме и за какъв дявол ще ни " цепят басма " . Вирус, Имунизация и накс катос КОЗИТЕ !
  • 13 Националната Валута е като

    0 0 Отговор
    АКТ за РАЖДАНЕ и КРЪЩЕЛНО ! Без тях - ПАСПОРТ ЙОК ! И с Парата и Държавата е така ! Не убивайте Българският ЛЕВ ! Някой трябва да убеди силата на ЗАПАЛЯНКОВЦИТЕ да бъдат национолна СИЛА ! Защото посли нито Левски нито ЦСКА а и тях самите ще ги има !
  • 14 В Парламента са ПРЕДАТЕЛИ на

    0 0 Отговор
    Държава и НАРОД !
  • 15 АГИТКИТЕ са Бойните ОТРЯДИ на

    0 0 Отговор
    МАФИЯТА срещу народната СЪПРОТИВА ! Ще се осъзнаят ли тези млади хора , че и с тях мафиозите ще се разправят , щом вече не им ТРЯБВАТ ?
  • 16 Държавата е ПАРАЛИЗИРАНА от

    0 0 Отговор
    ЛАМЯТА със Судемте ГЛАВИ ! Статуквото , Триото и т.н. В момента се Възела все повече се ЗАПЛИТА !
  • 17 Камен

    3 0 Отговор
    Смешно ми е на колене ли да му падаве на тоя прехвален селяк Левски го направи изнестен и избяга не заслужава да го карата мишката
  • 18 ИСТИНАТА предимно не се разкрива !

    1 0 Отговор
    Ябланишката Халва и Локум се днес РАЗСТЯГА на екрана ! Но ИСТИНАТА - НИКОГА !
  • 19 Подуямие

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Син":

    Да бе ,верни. Батков говореше за платената любов на феновете...
  • 20 Бивш фен

    0 0 Отговор
    Хората яли, пили и се веселили с малки котенца,а тъпанари със сини шалчета ,ще им покриват борчовете.