Last news in Fakti

17 Август, 2021 12:19 1 874 3

Бивш нападател на Левски се оплака от Миланов: Няма как с 20-30 минути да съм полезен

  • илия димитров-
  • левски-
  • локомотив софия-
  • живко миланов

Димитров сподели, че е нямал никаква комуникация с треньора на "сините"

Бивш нападател на Левски се оплака от Миланов: Няма как с 20-30 минути да съм полезен - 1

Бившият нападател на Левски Илия Димитров се оплака от наставника на "сините" Живко Миланов. Футболистът разтрогна с клуба и подписа договор с Локо (София), като дори отбеляза вече един гол.

Димитров сподели, че е нямал никаква комуникация с Миланов. Нападателят е убеден, че не е по-слаб от останалите играчи на Левски, както и от чужденците, които са били привличани.

"Няма как с 20-30 минути да съм полезен на Левски", каза Димитров, цитиран от "Мач Телеграф". Футболистът изрази надежда, че ще се върне на "Георги Аспарухов", но при друго ръководство.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малий

    4 0 Отговор
    Дайте думата на Венци дебелия ,че тоя малко плюва по ЛЕВСКИ
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Що бе

    3 0 Отговор
    Живко си подбира най-упоритите чикиджийци. Тоя да е доволен и на тея минути. Да го караш да лъска за толкова, на деня ще се оплаче, че го е заболяла ръката. А Здравко лъска цял час и пак няма облекчение. Е та кого да пусне.