20 Август, 2021 11:17 1 537 4

Белия получил предложение да поеме ЦСКА 1948

  • николай киров-
  • цска 1948-
  • треньор-
  • арда кърджали

Представител на "червените" е пътувал до Кърджали, за да се срещне с Николай Киров

Белия получил предложение да поеме ЦСКА 1948 - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Арда Николай Киров е поставен под прицел. Той е получил предложение да поеме ЦСКА 1948, което според запознати е отворено и специалистът може да приеме офертата по всяко време. Представител на "червените" е пътувал до Кърджали, за да се срещне с Николай Киров.

Източник на "Мач Телеграф" твърди, че на този етап Белия отказва предложението на ЦСКА 1948. Той обяснил, че има договор с Арда, който смята да изпълни. Отказът обаче едва ли ще откаже ръководството на ЦСКА 1948, което си е заплюло специалиста, защото той е от хората, които обичат да залагат на български футболисти и не се страхува да пуска млади играчи в отбора си.

Към днешна дата ЦСКА 1948 се води от Мирослав Миндев, който миналия сезон беше треньор на аматьорския Загорец от Нова Загора. Той беше поканен първоначално за наставник на дублиращия отбор на "червените", който този сезон играе във Втора лига. Набързо обаче босът на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов свали доверието си от треньора на първия тим Тодор Киселичков и именно Миндев зае поста му.

Очаква се ръководството на столичани да се активизира в разговорите си с Киров по време на паузата в първенството, която е след около 10 дни.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кУмУнист

    2 0 Отговор
    А в кърджалийските медии се пише, че новите собственици на Арда са именно собствениците на ЦСКА 1948 Найденови и че ще приключват с цска.
  • 2 Велин

    1 0 Отговор
    Гайтански фалира -така е като псуваш Доган

    Коментиран от #3

  • 3 Хаджигенов

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Велин":

    А, не като псуваш Доган, ами кранчетата секнаха. Има други управляващи. Вълка, не се интересува от футбол
  • 4 Коко

    1 0 Отговор
    Нито са ЦСКА нито са 1948 нито са отбор нито са били нито са нито ще бъдат защото нищото нещо не може да стане а извенете може да стане още по голямо нищо да си ги прибира Домусчиев и да се пробва нещо друго да закрие с ЦСКА и Левски не му се получи