Last news in Fakti

19 Август, 2021 11:47 1 323 3

Живко Миланов иска Боян Йоргачевич обратно на "Герена"

  • йоргачевич-
  • левски-
  • миланов-
  • щаб-
  • треньор-
  • вратари

Наставникът на Левски желае бившият вратар на "сините" да влезе в щаба му

Живко Миланов иска Боян Йоргачевич обратно на "Герена" - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият вратар на Левски Боян Йоргачевич може да се завърне на “Георги Аспарухов”. Има шанс той да стане част от спортно-техническия щаб на “сините”, като треньорът Живко Миланов вече е водил разговори с него по този въпрос, пише "Тема Спорт". Идеята е сърбинът да се занимава с подготовката на вратарите.

Ситуацията на “Герена” обаче е доста деликатна и на този етап това са само намерения. Завръщането на Йоргачевич може и да не се случи, ако собственикът на клуба се съобрази с желанието на голяма част от феновете и назначи Станимир Стоилов начело на отбора. При такъв развой, Мъри сам ще избере помощниците си и ще прецени кой да бъде треньор на вратарите. Както е известно, в щаба на Стоилов влизат още Цанко Цветанов и Саид Ибраимов.

За последно Боян Йоргачевич се занимаваше с вратарите в академията на Цървена звезда. Преди това той бе треньор на вратарите на представителния тим на звездашите, но в момента на този пост е Пиерлуиджи Бривио. За известно време Боян работеше и в един от юношеските отбори на Сърбия, а паралелно с това водеше и своя детско-юношеска школа.

Нееднократно, след като напусна “Герена”, Йоргачевич даде интервюта, в които неизменно казваше, че Левски е футболната любов на живота му. Като вратар на “сините” той бе на терена с Живко Миланов, както и с друг човек, който сега е на треньорската скамейка на тима - Веселин Минев. В момента треньор на вратарите в Левски е 28-годишният Георги Стоянов.

Най-късно до края на месеца ще стане ясно дали Живко Миланов ще запази поста си. Това зависи от подписването на едрия спонсорски договор с Palms Bet. Ако това стане съобразно очакванията на ниво от около 4 милиона лева на сезон за срок от 5 години, Левски ще покани официално Станимир Стоилов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лост

    0 0 Отговор
    Едър, едър, колко да е едър. Ако платят на Хубчев и Насиру и половината за тази година са заминали.
  • 2 Стефан

    0 0 Отговор
    Живак, скачаш на шурея си ли бе, че от него почва национала ни, внимавай защото ти НЕ СИ ОТ СЕМЕЙСТВОТО.
  • 3 Стефанов

    0 0 Отговор
    Абе и аз искам Шарън Стоун ама....