Last news in Fakti

27 Август, 2021 19:07 1 730 0

Още един медал за България от голямо първенство

  • европейско първенство по таекуондо-
  • медал-
  • бронз-
  • красимир лилов

Този път отличието е от Европейско първенство по таекуондо

Още един медал за България от голямо първенство - 1

Един медал завоюва българският национален отбор в олимпийското таекуондо от втория ден на Европейското първенство за деца и кадети в Талин, Естония. Той дойде от Красимир Лилов, който завърши трети и стигна до бронза в категория до 49 килограма при кадетите.

Представителят на ТК „Турбо“ стартира успешно, побеждавайки представител на Босна и Херцеговина, след което преодоля и състезател на Полша. В битката за финал Краси не успя да победи таекуондист на Турция, но така спечели първи медал за България на еврошампионата.

Днес, в последния ден от първенството, в битки за медали излизат петима родни представители – Елена Лилова (кадети, категория до 33 кг.), Кристиана Костадинова (кадети, до 51 кг.), Мартин Симеонов (кадети, до 37 кг.), Деян Павлин (кадети, до 57кг.); и Кристиан Георгиев, който е единственият ни представител при децата и се състезава в категория до 40 кг. Треньори на отбора са Милен Панчев и Йордан Господинов.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА