Last news in Fakti

28 Август, 2021 20:45 1 685 4

Локомотив Пловдив остава без победа в efbet Лига

  • ботев враца-
  • efbet лига-
  • класиране-
  • равенство-
  • локомотив пловдив

"Смърфовете" завършиха наравно - 0:0 с Ботев Враца

Локомотив Пловдив остава без победа в efbet Лига - 1
Снимка: lokomotivpd.com

Ботев (Враца) и Локомотив (Пловдив) завършиха 0:0 в мач от шестия кръг на efbet Лига и поделиха по точка. "Смърфовете“ продължават да разочароват от началото на сезона и заемат предпоследното 13-о място с актив от едва 2 точки, докато врачани са пети с 9 точки.

Още във втората минута домакините организираха добра атака, която премина през Виктор Василев отляво. Той подаде по земя към наказателното поле, където бе Дориан Бабунски, но той бе изпреварен от защитник на гостите, който изби топката в корнер. Шест минути след това Лукас Салинас направи хубав пробив отляво, премина няколко играчи на домакините и влезе в наказателното поле, но бе блокиран. Гостите бяха много близо до гола в 22-ата минута, когато след разбъркване в наказателното поле Венсан Марсел стреля отблизо, но Костов реагира отлично и спаси с крак. Топката се озова на крака на Шакил Сно, който шутира по земя, но вратарят на Ботев Враца отново се намеси решително.

''Смърфовете'' взеха инициативата и в 36-ата минута Сно получи хубаво подаване от Витанов по лявото крило, но пасът към наказателното поле бе пресечен. Врачани организираха бърза контраатака две минути след това, при която Мирослав Маринов намери Виктор Василев по лявото крило, а той без забавяне финтира защитник и стреля до земя от дистанция, но е затрудни Илко Пиргов. В 42-ата минута Димитър Илиев отправи добър удар, но Костов бе на мястото си и спаси.

Малко след почивката Виктор Василев опита да се откъсне сам срещу вратаря, но Артур Крачун успя да го пресрещне и да го блокира. В 56-ата минута Бирсент Карагарен потърси Георги Минчев в наказателното поле с остро подаване, но нападателят бе блокиран с тяло. Впоследствие Димитър Илиев се размина с топката и тя излезе в аут.

В 67-ата минута Димитър Илиев получи хубаво подаване в наказателното поле и финтира защитник, но Костов излезе напред и успя да се хвърли в краката на нападателя, който не успя да нанесе удар. В 82-ата минута Бирсент Карагарен опита атрактивно да отиграе подаване в наказателното поле, след като засече топката със задна ножица, но я прати встрани от вратата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 крушата

    2 1 Отговор
    да не играе на тото...
  • 2 Потник

    4 0 Отговор
    Б група там им е мястото
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 емо 73 канар

    1 0 Отговор
    За малцинствата мача на живота им е само един, така, че не ги мислете. Проблема им ще дойде ако се издънят именно в него. Тогава ще настане истинско рязане на вени и линейки към Столипеново.