Last news in Fakti

4 Септември, 2021 13:18 2 019 0

Виери: С продажбата на Роналдо Юве загуби 25 до 30 гола

  • кристиано роналдо-
  • ювентус-
  • манчестър юнайтед-
  • кристиан виери

Хората, които са казали, че Роналдо не е много добър в Ювентус, трябва да са щастливи - но по-добър от него няма

Виери: С продажбата на Роналдо Юве загуби 25 до 30 гола - 1
Снимка: БГНЕС

Бившият нападател на Италия Кристиан Виери сподели мнението си за преминаването на Кристиано Роналдо от Ювентус в Манчестър Юнайтед.

"Преди да напусне Роналдо казах, че Ювентус е най-силният отбор в Италия. Сега Интер отново стана фаворит за титлата. Юве загуби 25 до 30 гола. Хората, които са казали, че Роналдо не е много добър в Ювентус, трябва да са щастливи. Но по-добър от него няма. Някой ще трябва да вкара всички тези голове. Не мисля, че Мойс Кийн е способен на това, но би било честно да му дадем сезон, за да се докаже", заяви Виери пред La Gazzetta dello Sport.

Трансферът на 36-годишния португалец в Манчестър Юнайтед се осъществи на 27 август. Португалецът игра преди това на "Олд Трафорд" под ръководството на Сър Алекс Фъргюсън от 2003 до 2009 г. Роналдо стана шампион на Англия три пъти, спечели Купата на страната, Шампионската лига и Световното клубно първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА