Last news in Fakti

4 Септември, 2021 14:48 2 045 2

Роналдо иска триумф в Премиър лийг още този сезон

  • манчестър юнайтед-
  • кристиано роналдо-
  • бруно фернандеш-
  • висша лига

Има шанс Роналдо да дебютира за Юнайтед точно след седмица срещу Нюкасъл

Роналдо иска триумф в Премиър лийг още този сезон - 1
Снимка: БГНЕС

Амбициозният Кристиано Роналдо е нетърпелив бързо да се докаже и при повторния си период в Манчестър Юнайтед. Той няма намерение да се примирява с поддържаща роля в първенството и по тази причина вече е заявил желание за триумф в Премиър лийг още този сезон.

Според “Сън” той е споделил пред Бруно Фернандеш, че иска отборът да се бори за златните медали, като очаква халфът да каже това на останалите играчи.

Както стана ясно, точно Бруно е бил сред най-активните в уговарянето на португалския си съотборник да избере офертата от “Олд Трафорд”.

Роналдо е в Манчестър от вчера, след като беше освободен от лагера на националния си тим. Като за начало обаче нападателят трябва да изкара 5 дни в карантина.

Има шанс Роналдо да дебютира за Юнайтед точно след седмица срещу Нюкасъл.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Горо

    0 1 Отговор
    Скоро няма да се роди друг такъв футболист като Кристиано Роналдо с висок спортен дух и забележително спортно майсторство! Той е достоен да надмине и легендата Пеле!
  • 2 Анонимен

    1 0 Отговор
    Пак ще вкарва само от дузпи и ще се цупи