4 Септември, 2021 15:22 2 352 1

Ботев Враца отбелязва един век от съществуването си

  • ботев враца-
  • 100-годишна-
  • футбол

Тържеството на стадион "Христо Ботев" започва в 17:30 часа

Ботев Враца отбелязва един век от съществуването си - 1
Снимка: botev-vratsa.com

Ботев Враца отбелязва един век от съществуването си. Тържеството на стадион "Христо Ботев" започва в 17:30 часа. Поканени са легендарни футболисти, треньори, ръководители, деятели, гости. 100-те най-велики личности ще бъдат наградени за огромния си принос към клуба. Шоуто също е гарантирано. Ще се проведат три футболни срещи. Ръководството на клуба е помислило и за феновете. Те ще могат да видят отново любимците си през десетилетията без да заплащат - входът е свободен.

Първите 1000 души, дошли на стадиона, ще получат безплатна картичка с най-новата снимка на отбора, която ще им остане незабравим спомен от събитието. На входовете на стадиона ще има урни, в които всеки ще може да направи дарение за ремонта на тренировъчния терен на школата.

Следващата седмица ще се проведе и благотворителен търг, на който ще бъде предложена ретро топка от юбилея с автографи на всички звезди, които са били част от празника. Средствата отново ще бъдат за игрището.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 емо 73 канар

    4 0 Отговор
    Честито на Врачани.