Last news in Fakti

4 Септември, 2021 10:40 2 804 5

Станимир Стоилов взе кондиционен треньор в Левски

  • станимир стоилов-
  • левски-
  • футбол-
  • михайло шекероски

Досега Цанко Цветанов беше единственото сигурно име в екипа на новия наставник на "сините"

Станимир Стоилов взе кондиционен треньор в Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Михайло Шекероски е новото име в щаба на Станимир Стоилов в Левски. Той е новият кондиционен треньор на отбора. Досега Цанко Цветанов беше единственото сигурно име в екипа на новия наставник на "сините".

Преди време специалистът от Северна Македония бе част от екипа на Стоилов в Ботев Пд. У нас Шекероски е работил още за Локомотив Пд и столичния Септември. В социалните мрежи той не скри гордостта си, че ще има честта да бъде треньор в Левски.

„Грандовете не се създават за една нощ и само от успехите на терена - те са комбинация от огромен брой сърца, които в името, цвета и фланелката всеки мач са в един глас с една песен... Такъв гранд е и Левски. За мен е голяма чест да бъда част от него“, написа Шекероски във Фейсбук.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Решението е

    2 3 Отговор
    Фалит и да се приключва с държавния неплатежоспособен отбор.

    Коментиран от #3, #4

  • 2 Левски 1914

    4 1 Отговор
    След 5 дена стават 5 години ФАЛИРА точно който трябваше.
  • 3 Георги Стоянов

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Решението е":

    Когато трябваше и който трябва фалира, взе лиценза на Чавдар Етрополе, юношите на ЛИТЕКС заедно с автобус и стана нещо си с ТИРЕ.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Срам

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Георги Стоянов":

    И Боби Михайлов разтури първенството и направи ново за да могат да запопнат от А група!!! И после що Левски това онова. Никой насила не ги фалира, Стойчков съвсем доброволно го направи.