5 Септември, 2021 17:30 4 564 3

Славия отпрати един от синовете на Вили Вуцов

  • вили вуцов-
  • петър вуцов-
  • славия

Договорът на 21-годишния полузащитник е разтрогнат

Славия отпрати един от синовете на Вили Вуцов - 1


Славия се раздели с Петър Вуцов, съобщава БЛИЦ. Един от тримата синове на треньора Велислав Вуцов е свободен да си търси нов отбор.

Договорът на 21-годишния полузащитник е разтрогнат.

Петър пристигна в Славия през зимата от Черно море, но така и не успя да се наложи в "Овча купел". Треньорският щаб на "белите" начело със Златомир Загорчич е преценил, че няма да разчита в бъдеще на халфа, който в първенството записа само едно участие с екипа на най-стария столичен клуб - при загубата с 0:2 от Етър през май, когато влиза като резерва в 90-ата минута.

За разлика от Петър, брат му Светослав е основен играч на Славия. 19-годишният талант е твърд титуляр на вратата на "белите", които в момента са на върха в Efbet Лига.

На 11 септември (събота) oт 20:45 часа Славия се изправя срещу ЦСКА в столичното дерби от седмия кръг на първенството.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 емо 73 канар

    1 0 Отговор
    Явно по този интересен начин Ботев и Славия ще си разменят играчи. Ще е интересно, кой от двата отбора ще е на "далавера" от размяната.
  • 2 Славист Варна

    1 0 Отговор
    Славия е най-старият бългрски отбор с утвърдени традиции. Който е влизал в Музея на Славия, знае.

    Коментиран от #3

  • 3 Best

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Славист Варна":

    Слабия не е най стария отбор в България.