Last news in Fakti

6 Септември, 2021 11:52 9 441 6

Божинов към Венци Стефанов: Бате Венци, останах без отбор, може ли да тренирам при вас?

  • венци стефанов-
  • славия-
  • валери божинов

И знаете ли какво - момчето дума не обели предварително за пари, ако бъде одобрен от Заги

Божинов към Венци Стефанов: Бате Венци, останах без отбор, може ли да тренирам при вас? - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отново говори за Валери Божинов и идването на нападателя при "белите". Както е известно, Левски освободи бившия национал след идването на Станимир Стоилов начело на 26-кратните шампиони.

"Понеже се появиха какви ли не измислици, нека да уточня нещата. Валери ми се обади и ме помоли да тренира в Славия. Не сме говорили за трансфер, не сме говорили за пари. Звънна ми и вика: "Бате Венци, останах без отбор. Може ли да тренирам при вас".

Веднага му казах, че може, защото е добро момче. Той си тръгна от Левски без да претендира за пари, без да напира за последните си три заплати за разлика от разни други псевдо звезди. Такъв жест в днешно време трудно може да видиш.

Нека Божинов тренира в Славия. Нека Загорчич прецени моментното му състояние. Ако има нужда от нападател, защо да не заиграе Валери при нас. И знаете ли какво - момчето дума не обели предварително за пари, ако бъде одобрен от Заги. Обикновено тия, дето идват на проби, се пазарят като луди.

Тиганът вече го сложили на котлона, а рибата още в морето. Това, че Божинов не се пазари за пари, за мнозина е шокиращо. Така си е, защото днес парите за много хора са на преден план и са основният двигател в живота. Валери просто доказва, че не е лаком", каза Стефанов пред колегите от "Блиц".


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 25 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Туриста

    25 20 Отговор
    Изисквания има само за бели салфетки... Мухъл си венци, гаден при това.
  • 2 Смех !

    29 5 Отговор
    То Валерката не лакум,само където рекламира едно мафиотско казино за чест и слава.
  • 3 Хахаха

    15 2 Отговор
    Просто е отчаян ,затова не говори за пари.
  • 4 Анонимен

    10 3 Отговор
    Не че Валери не е лаком. Просто никой вече не го иска. Моли се да го вземат някъде.
  • 5 Дон Франко Де Ла Бранко Барезе

    5 2 Отговор
    Чалготека Левски затвори ,отваря чалга клуб Славия йахахах
  • 6 В е л и к и я

    1 0 Отговор
    Щяп да тренира , за къде ще тренира .. само зорлем ще гази тревата ...!