Last news in Fakti

8 Септември, 2021 23:34 3 022 9

Борислав Михайлов: За първи път се случва това нещо, но война няма

  • борислав михайлов-
  • бфс-
  • конгрес

Управленецът на българския футбол говори след победата на мъжкия национален отбор по футбол над Грузия в контрола

Борислав Михайлов: За първи път се случва това нещо, но война няма - 1
Снимка: БГНЕС

Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви след успеха с 4:1 над Грузия в контрола, че е доволен от представянето на тима. Шефът на футболната централа коментира и днешното решение на СГС да бъде проведен Извънреден конгрес на 12-и октомври.

"Много съм доволен от целия лагер на момчетата. Много е хубаво, че има много млади момчета. И днес липсваха основни фигури. Резултатът е много важен за самочувствието на момчетата. Ясен Петров си има договор, който изпълнява. Имаме още три квалификационни мача и един приятелски мач с Украйна. Към момента има Конгрес, свикан от съда, и Конгрес, свикан от Изпълкома. Може да има и три Конгреса. Няма да позволим да има разнобой и вина във футбола, какъвто се случва в други сфери от нашия живот. Конгресът ще бъде изряден. Преекспонира се много. Война няма! За първи път се случва това нещо.

Доста е странно решението на съда. Ще направим всичко възможно да се съобразим с решението на съда. Въпросът е Конгресът да бъде организиран правилно. Това не е лека работа. Както виждате, аз съм доста спокоен. Четири месеца си ходя по всички дела, за да ме впишат. Спазваме сроковете и ще направим организация. Това е прецедент и нямам много практика. Един месец не е много време за организирането на такъв Конгрес. Една жена взима, прочита всичко и взема решение. Съдията е взел друго решение. Няма какво да го оспорваме това нещо. Трябва да се справим с този един месец или ако не можем да се справим, ще идем на друг Конгрес. За мен няма повод за Извънреден конгрес, защото догодина има редовен Конгрес", сподели Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 7 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боцка

    23 1 Отговор
    Фърли един гюбек
  • 2 Госあ

    24 0 Отговор
    Ако от лъжите порастваха коси, борислав михайлов щеше да е като Фелайни 😂
  • 3 Иван1

    32 1 Отговор
    г-н Михайлов, много дадохте през 1994. Но взехте в пъти повече от просперитета на Българския футбол. Срам нямате и това си е. Дано Ви сменят.
  • 4 Гоуст

    22 0 Отговор
    Тоя няма интервю, в което да не каже поне 5 пъти "момчетата"

    Коментиран от #7

  • 5 мой

    16 0 Отговор
    Наздраве селски.
  • 6 пешо

    11 0 Отговор
    тоя е като тиквата , отърване няма
  • 7 Горно Дупени

    6 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гоуст":

    Значи си пада по момчета.
  • 8 Ники

    7 0 Отговор
    Пускай Сашо Ментата и почвай с кючеците....алкохолик.
  • 9 емо 73 канар

    1 0 Отговор
    Горкият. Ми Боби, кога ти оставя време да извъртиш един кючек с Преслава бе човече.