9 Септември, 2021 10:14 1 448 0

Лошите новини за Юве не спират да валят: Федерико Киеза е с контузия

  • ювентус-
  • проблеми-
  • федерико киеза-
  • контузия

Веднага след изпитаната силна болка в бедрото, Киеза е бил изпратен в Торино, където е бил прегледан от щаба на Ювентус

Лошите новини за Юве не спират да валят: Федерико Киеза е с контузия - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

След като стана ясно, че Ювентус записва многомилионни загуби вече втора поредна година, то за феновете на “бианконерите” пристигна още една притесняваща новина. Младата звезда на тима Федерико Киеза е получил контузия на тренировката на Италия в деня преди мача с Литва, който снощи “адзурите” спечелиха по категоричен начин с 5:0.

Веднага след изпитаната силна болка в бедрото, Киеза е бил изпратен в Торино, където е бил прегледан от щаба на Ювентус. Според италианското издание “Sky Sport” контузията не е сериозна, но най-вероятно крилото на “старата госпожа” ще изпусне изключително важното дерби с Наполи този уикенд. Феновете на Юве са притеснени от слабото представяне на тима, който записа едва 1 точка в първите си 2 срещи от новия сезон на Серия А.

При евентуална липса на младата звезда Федерико Киеза нещата ще се влошат още повече за възпитаниците на Масимилиано Алегри и напрежението около клуба ще се покачи.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА