Last news in Fakti

10 Септември, 2021 10:10 1 598 7

Левски ще си внася доктор от чужбина

  • станимир стоилов-
  • наско сираков-
  • доктор-
  • левски

"Сините" шефове са притиснати до стената в тази посока, защото към момента реално няма лекар, който да отговаря единствено за първия отбор

Левски ще си внася доктор от чужбина - 1
Снимка: БГНЕС

Левски ще си внася доктор от чужбина, който да работи с първия отбор, научи "Мач Телеграф". "Сините" шефове са притиснати до стената в тази посока, защото към момента реално няма лекар, който да отговаря единствено за първия отбор. На "Герена" тази функция временно е възложена на доктора на ДЮШ, който обаче има и много работа в школата.

Новият старши треньор на "сините" Станимир Стоилов е стартирал моментално търсене на доктор, но на този етап опитите му удрят на камък. И това, въпреки че клубът е осигурил извънреден бюджет за заплатата на новия лекар.

Става дума за 5000 лева, които са голяма сума за днешния Левски, който е притиснат от солидна финансова криза. Спортните травматолози, които са получили оферта от "сините", припечелвали доста повече пари от извършване на операции и нямали интерес към предложението.

Това наложило Мъри да търси алтернативен вариант в чужбина, където вече имало доктор, който е съгласен да работи в Левски.

Така най-вероятно до седмица "сините" за първи път в историята си ще имат лекар чужденец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 случаен

    7 1 Отговор
    А поп от къде ще си внесе?
  • 2 русенец

    7 0 Отговор
    А с какво ще му плащате? С акции ли?:)
  • 3 Аре бе,

    4 0 Отговор
    Ако е като сегашния некадърник, не мерси!
  • 4 Павел Пенев

    8 0 Отговор
    По добре ветеринарен доктор но българин. На такива говеда,такива лекари.
  • 5 БАЙ Х@Й ‼️

    0 0 Отговор
    Павка, я виж Левски кога е обесен ‼️ Бъркаш го с ФК "Левски" , мързи те да кликнеш още три пъти или БЕЛ ти е факултативен ‼️‼️‼️
  • 6 Закривай обора

    1 0 Отговор
    Б@хти говедата в България няма ли ветеринари, че от чужбина ще си внасят? А пари откъде?

    Коментиран от #7

  • 7 123

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "Закривай обора":

    Пак са измислили някаква схема. По принцип са една перачница този клуб и може би ще поизперат нещо покрай това странно решение. Не виждам никаква друга логика да го правят. В БГ има много добри специалисти, които вземат много по-малко пари от повечето чужди. Фалирал отбор с милиони задължения да взема подобно решение е само някаква схема и нищо повече!!!