Last news in Fakti

9 Септември, 2021 21:22 1 776 0

Динамо Букурещ представи Пламен Илиев

  • пламен илиев-
  • динамо букурещ-
  • лудогорец-
  • левски

Илиев вече направи няколко тренировки с новите си съотборници под ръководството на старши треньора Дарио Бонет

Динамо Букурещ представи Пламен Илиев - 1
Снимка: Instagram

На специална пресконференция бившият вратар на Левски и Лудогорец Пламен Илиев беше официално представен от румънския Динамо Букурещ. Преди седмица изпълнителният директор на клуба Юлиу Мурешан обяви, че вратарят е подписал договор.

Илиев вече направи няколко тренировки с новите си съотборници под ръководството на старши треньора Дарио Бонети. Днес той беше и официално представен. Пламен Илиев ще играе с номер 91 на гърба.

Освен българския страж, Динамо представи и още три нови попълнения. Обстановката в Румъния не е непозната за Пламен Илиев, който пристигна в Разград през 2019-а година от Астра Гюргево, а преди това е игра и за Ботошани.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА