Last news in Fakti

10 Септември, 2021 14:45 3 813 3

Бивш защитник на Ливърпул се подигра на Манчестър Юнайтед и Роналдо

  • кристиано роналдо-
  • манчестър юнайтед-
  • оле гунар солскяер-
  • хосе енрике

Испанецът сподели в профила си в “Инстаграм” популярната през последните дни снимка на нападателя и мениджъра Оле Гунар Солскяер от офис на базата на клуба, на която двамата нещо си говорят

Бивш защитник на Ливърпул се подигра на Манчестър Юнайтед и Роналдо - 1

Бившият защитник на Ливърпул Хосе Енрике реши да се пошегува с Манчестър Юнайтед и Кристиано Роналдо. Испанецът сподели в профила си в “Инстаграм” популярната през последните дни снимка на нападателя и мениджъра Оле Гунар Солскяер от офис на базата на клуба, на която двамата нещо си говорят. Към нея е прибавен следния текст, осмиващ “червените дяволи”.

Роналдо: Очаквам да печелим трофеи с теб

Оле: Не, тук вече не правим това

Бивш защитник на Ливърпул се подигра на Манчестър Юнайтед и Роналдо

Към публикацията си Енрике е добавил смеещи се емотикони - вероятно за радост на последователите си, мнозина от които са феновете на мърсисайдци.

Хосе Енрике изкара пет сезона на “Анфийлд” между 2011 и 2016 година, като с тима спечели една Купа на Лигата на Англия. Година след раздялата си с Ливърпул той прекрати кариерата си заради контузия.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Кебап

    8 7 Отговор
    Хосе Енрике стана дюнерджия.... За 5 години има 12 минути на терена 😆😆😆 въшльо
  • 2 Съдийчестър Гов

    8 5 Отговор
    Хосе Енрике Голям си! Браво !
  • 3 Обективно

    5 2 Отговор
    От Ливърпул яко си тресе комплекса за 30 години без титла