Last news in Fakti

10 Септември, 2021 22:05 2 633 1

ВК ЦСКА реализира трансферен удар!

  • милош терзич-
  • вк цска-
  • волейболен клуб цска

За "армейците" през новия сезон ще се състезава сръбският посрещач Милош Терзич

ВК ЦСКА реализира трансферен удар! - 1
Милош Терзич, снимка: ВК ЦСКА

Волейболен клуб ЦСКА за пореден път показа, че когато има възможност съумява да привлече много качествени играчи, пишат от ВК ЦСКА на сайта си.

Доказателството за това е фактът, че 30-кратният шампион на страната успя да постигне сериозен трансфер в любимия ни спорт. Имаме удоволствието да ви информираме, че през новия сезон в родната Суперлига с екипа на „армейците” ще се подвизава не кой да е, а европейски шампион и носител на бронзов медал от световно първенство.

Става въпрос за сръбския посрещач Милош Терзич. Той е на 34 години и бе важна част от националния отбор на своята родина в продължение на десетилетие, като спечели златен медал от първенството на Стария континент през 2011-а, както и бронз от световния шампионат през 2010-а. Той има още второ и трето място от Световната лига през 2009 и 2010. Богатата му визитка включва титли във Франция с Тур (2012), в Румъния с Томис Констанца (2013) и Аркада Галац (2019 и 2020), както и в родната Сърбия с Цървена звезда (2009 и 2011).

Пожелаваме успех на Милош Терзич с „червения“ екип. Само ЦСКА!


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 мишо

    1 0 Отговор
    css-то , УМРЕЛ БЕ ! ТОА ДЕ ШЕ ИГАЕ , У ЛИТЕКС , ДА МУ Е ЧЕСТИТА Б А Н Я !