Last news in Fakti

11 Септември, 2021 23:22 3 371 20

Стойчо Младенов бесен: Това аристократично поведение накрая не е присъщо за ЦСКА

  • цска-
  • славия-
  • стойчо младенов

"Трябваше да притискаме противника до последната минута", категоричен бе след равенството със Славия наставникът на "армейските" футболисти

Стойчо Младенов бесен: Това аристократично поведение накрая не е присъщо за ЦСКА - 1
Кадър: Diema sport

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов бе доста критичен към футболистите си след 1:1 със Славия на стадион „Българска армия”. „Белите” успяха да откраднат точката след гол в продължението на срещата.

„Сами им дадохме точката, която спечелиха. Добър мач, имаше положения, пропусната дузпа. Но това аристократично поведение накрая не е присъщо за ЦСКА. Трябваше да притискаме противника до последната минута. В такива моменти трябва да имаме класата, за да решаваме срещите. 1:0 е много крехък резултат и една ситуация като тази, ни взе трите точки. Ще имаме време да анализираме, за да си вземем поуките. В последните минути поведението ни не бе поведение на отбор, който търси победата”, коменитира Стойчо Младенов.

"Може би, фактът че бяхме с човек повече ни повлия. Твърде много задържахме топката, прекалено много връщахме топката към Бусато, а това не трябваше да бъде нашето поведение. Трябваше да продължим да атакуваме и да вкараме гол.

Ние имахме възможности да вкараме втори, трети, четвърти, но не се получи защото тази калса, която трябва да показваме и концентрацията в завършващата фаза липсваше. Всички тези положения създадоха впечатлението за тази аристокрация, която казах. Имахме поведение с едно излишно самочувствие, което ще има покритие, когато пребиеш противника, вкараш 2-3 гола и тогава вече показвай и демонстрирай самочувствие", каза още специалистът.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МВВ

    10 9 Отговор
    Фeдeрикo Вaрeлa e пeрфeктeн в cрeдaтa. В oтбрaнa, кaтo ce върнaт Виoн и Мaзику, зaщитaтa щe e пeрфeктнa и ЦCКA нямa дa имa никaкви прoблeми във вътрeшнoтo първeнcтвo. Мaлкия Вуцoв e чoрбaрчe, пeeшe пecни c aгиткaтa нa ЦCКA.

    Коментиран от #12

  • 2 каква класа

    24 7 Отговор
    бълнуваш бе Стойчо!!!???/
    с 10 човека ви взвха мача,срамота!
    и с подарена дузпа не успяхте.

    Коментиран от #8

  • 3 333383

    12 7 Отговор
    Стойчо... като въртя к. номера на Любо не рева, сега какво те очаква...
  • 4 3.14К

    12 5 Отговор
    Какъв аристократизъм бе Стойчо? Кой да ги научи да играят , а да не я връщат назад? Отборния им футболен интелект е на ниво на младша възраст. Половината от тези, които играят са най скъпоплатените футболни бездарници. Левскарите с провокации, симулации, отборен дух и съдии ще ви направят луди в мача който имате с тях. Картоните няма и да ги коментирам. Гришата ако си беше взел Загорчич вместо Акрапович, сега щеше да играе за втора титла откакто е взел отбора. Като има пари да харчи за неудачници футболисти, треньори и ръководители.
  • 5 Пирин 61

    13 13 Отговор
    Време да разберете че цъсъка е един просташки комунистки отбор! Той славно ще изпадне в 9 картофен пояс!
  • 6 Теодоро

    8 13 Отговор
    ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!!! ДОЛУ цск.Не на ваксините

    Коментиран от #11

  • 7 ЦецКА пуснаха на Слабия

    6 5 Отговор
    Та накрая на сезона ако имат нужда от точки Слабия да им пусне и ако са в първите 6 двата отбора Слабия да се прави че играе
  • 8 Левскар

    7 9 Отговор

    До коментар #2 от "каква класа":

    4 мача 4 червени картона и поредна дузпа. Дойде Стоичо и старата песен на нов глас, започнаха купуването на съдии. Това първенство се превръща в пародия. Направо съперника да излиза с 10 човека и с негатив от 1 гол.

    Коментиран от #9

  • 9 Лудогорец

    4 8 Отговор

    До коментар #8 от "Левскар":

    Абсолютно си прав за това което казваш.
  • 10 иво

    2 3 Отговор
    КВО СИ ДАЛ , БЕ , МУХЛЪО ! ЗА МАЛКО ДА ОЦАПАТЕ ГАЩИТЕ !
  • 11 иво

    1 3 Отговор

    До коментар #6 от "Теодоро":

    ИМА ВАКСИНА , ХОДИШ НА МАЧ , НЕМА ВАКС. , НЕМА МАЧ ! ТАКА ЧЕ , НЕ СИ ПРАВ !
  • 12 син

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "МВВ":

    ВИДЕХМЕ , ВИДЕХМЕ !
  • 13 Бонго от Конго

    3 0 Отговор
    Тройчооооо, гола вода сте. И голямо подпиране падна. И със Слабия винаги е имало ГОРЧИВОООО.
  • 14 Демайнев

    2 1 Отговор
    Съдията Касабов от Пловдив подпираше чорбарския отбор- изгони футболист на Славия, даде несъществуваща дузпа за ловешкия отбор, повечето му отсъждания бяха в полза на тях. Този съдия трябва да бъде изгонен от съдийството.
  • 15 Овча купел

    2 1 Отговор
    Ако реферът свиреше обективно, даже Славия щеше да бие. Слаби са цесекарите, играят хоатично, скучно, грозен футбол.

    Коментиран от #18

  • 16 ЦК на БКП ЦСКА

    3 1 Отговор
    Съдията -майна подари дузпа на фаворизирания комунистически отбор
  • 17 Бай шукар

    0 0 Отговор
    Еси ли смисъл кога на найси значение
  • 18 Съдии

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "Овча купел":

    4 мача 4 червени картона за противника и 3 дузпи за ЦСКА. Факт! Дойде Стоичо и пак почнаха купуването на съдии, какъв е смисъла от това, не разбирам, поне това беше прекратено да тази година.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Слабаков

    2 1 Отговор
    сокога ще подпират нози червен отбор, създаден от БКП? Сега го подпря и то яко Кабаков, следващия мач ще е някой друг...