Last news in Fakti

12 Септември, 2021 12:50 2 695 1

Огромен жест в памет на Белмондо от Ролан Гарос!

  • ролан гарос-
  • ложа-
  • жан-пол белмондо

Покойният актьор бе голям почитател на тениса. През 70-те години той бе един от първите актьори с ложа на “Ролан Гарос”, която редовно посещаваше

Огромен жест в памет на Белмондо от Ролан Гарос! - 1
Снимка: Туитър

Ложа с името на великия френски актьор Жан-Пол Белмондо ще бъде част от “Ролан Гарос”. Ложата на корт “Филип Шатрие” бе открита вчера по време на боксова гала, която се състоя на тенис комплекса в Париж. На събитието два от любимите спортове на Белмондо почетоха големия артист. Легендата почина в понеделник на 88-годишна възраст.

Белмондо бе голям почитател на тениса. През 70-те години той бе един от първите актьори с ложа на “Ролан Гарос”, която редовно посещаваше. Едно от първите му публични появявания там е запаметено в черно-бяла снимка на AFP от 1973 г., а на кадъра се вижда как той и другата легенда на френското кино Ален Делон са обградени от тълпа, докато се опитват да си пробият път към трибуните.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Белмондо

    1 0 Отговор
    Е бил и голям почитател на колоезденето