Last news in Fakti

12 Септември, 2021 16:55 1 916 7

Риск от сблъсъци между левскари на Лаута?

  • левски-
  • лаута-
  • фенове-
  • софия запад-
  • ултрас левски

Враждуващите страни са дали дума на Мъри, че няма да се стигна до грозни сцени в сектора за гости

Риск от сблъсъци между левскари на Лаута? - 1
Снимка: БГНЕС

Агитката на Левски отново ще трябва да бъде отново разделена на две днес на стадион "Локомотив". Причината затова е, че заявка за присъствие пред полицията под тепетата са дали враждуващите фракции "София-Запад" и "Ултрас Левски", пише "Мач Телеграф".

На официалното представяне на Станимир Стоилов на "Герена" запалянковците преглътнаха за около час и нещо омразата, която изпитват едни към други. Не е ясно обаче дали този мир ще се запази, след като влязат в една клетка.

И двете страни са дали дума на Мъри, че няма да се стигна до грозни сцени в сектора за гости, каквито имаше през миналото първенство в Коматево. Думите обаче са едно, а изпълнението - трудно. Затова се настоява двете фракции да бъдат разделени за всеки случай от кордон униформени.

Пловдивчани отпуснаха 600 билета на "сините", но като цяло гостите са били заплашени да останат без нито един фен на трибуните при повторния дебют на Мъри. Причината затова е липсата на седалки в трибуната за гостуващи запалянковци на "Лаута". Органите на реда били категорични, че по този начин не могат да преценят в действителност дали там ще влязат фенове на 30% от капацитета на съоръжението. В крайна сметка ръководствата на двата клуба дали нужните гаранциите пред властите, за да променят мнението им.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Анонимен

    8 1 Отговор
    Най-интересното в мачовете на Левски са именно сблъсъците между левскарите.
  • 2 яяяяя

    1 2 Отговор
    Изобщо не трябва да се провежда този мач! На двата отбора да се присъди служебна загуба е напълно достатъчно и справедливо.

    Коментиран от #3

  • 3 Левскар

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "яяяяя":

    ЦСКА става смешен. След като се въведе пеавило на всеки техен мач да има дузпа за тях и червен картон за противника сега новото изискване ще е съперниците да не играят мачове за да не ги настигнат😊.
  • 4 Вкарайте двете фракции в Белене!

    2 0 Отговор
    За една година ще помъдреят, и всички ще излязат фенове на "бистришките тигри"!
  • 5 Гришата

    4 1 Отговор
    Цска вече няма тире .Бавно но сигурно постигаме целта си.Балъци.Ще взема базите и ще продам всичко после на карибите
  • 6 Терориста

    3 5 Отговор
    Левски е един всичко друго е кочина
  • 7 !!!?

    6 0 Отговор
    Това не са левскари, а наркотизирани и алкохолизирани лекета на Черепа !!!?