14 Септември, 2021 22:45 1 366 1

Пардю плаши Рома: В сравнение с миналия декември сме по-силни

  • цска-
  • рома-
  • лига на конференциите-
  • алън пардю

"Първият мач винаги е най-важният, защото стартът може да ни даде увереност и смелост", казва пред римска медия британският съветник на акционерите в ЦСКА

Пардю плаши Рома: В сравнение с миналия декември сме по-силни - 1
Снимка: EPA/БГНЕС

Съветникът на акционерите на ЦСКА по футболните въпроси Алън Пардю е уверен, че "армейците" разполагат с по-силен отбор сега в сравнение с миналия декември, когато победиха Рома с 3:1 в групите на Лига Европа.

ЦСКА отново се изправя срещу римския тим в четвъртък в първи мач от групите на новия турнир Лига на конференциите.

"В сравнение с миналия декември сме по-силни, имаме по-добър треньор. Със сигурност мачът срещу "джалоросите" ще бъде много важен за нас, защото ще разберем докъде сме стигнали в развитието на нашия отбор", каза Пардю в интервю за римското "Телерадиостерео".

"Първият мач винаги е най-важният, защото стартът може да ни даде увереност и смелост. Нашата цел е да се опитаме да преминем в следващия кръг, затова мисля, че ще бъде предимство, че приемаме Рома в София в последния мач, когато най-вероятно Рома вече ще си е гарантирал класирането за следващата фаза", каза още Пардю.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Стоян Александров

    3 8 Отговор
    Абееее ейййй нали Ви писах вече : 5 и повече голове за Рома. Цеца няма и да вкара гол. Толкова сте скаби, че дори няма накъде повече. Тренера е най- слабото звено в този отбор. Объркан и дезорентиран. Със съдийте тук става, с запкахи и глупави закани тук става, но в Европа сте повече от джуджета. Ревът на Тройчо може да започне сега....давай Тройчо, давай рев....Срещу Вас са всички дори и извънземните, никой не Ви харесва и има защо....