Last news in Fakti

15 Септември, 2021 16:28 1 129 0

Чочев от ЦСКА 1948: Срещу Левски със сигурност ще излезем по-нахъсани

  • ивайло чочев-
  • цска 1948-
  • левски

При идването си в ЦСКА Николай Киров имаше разговори с мен и по-опитните футболисти и заяви, че разчита на нас за промяна", призна полузащитникът на софийския клуб

Чочев от ЦСКА 1948: Срещу Левски със сигурност ще излезем по-нахъсани - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на ЦСКА 1948 Ивайло Чочев беше награден за Играч №1 на 7-ия кръг в efbet Лига в традиционната анкета сред футболните треньори. Националът говори пред медиите след получаването на приза.

"Срещу Ботев Враца бяхме по-агресивни в атака в сравнение с предишните мачове. Настроението в играта ни си личеше още от първите минути на двубоя, въпреки че ни поведоха.

При идването си в ЦСКА Николай Киров имаше разговори с мен и по-опитните футболисти и заяви, че разчита на нас за промяна. Нямахме победа в първите шест кръга, но отборът разполага с много потенциал и бяхме сигурни, че успехите ще дойдат.

Срещу Левски със сигурност ще излезем по-нахъсани, но главите ни трябва да са трезви, защото всяка грешка на този стадион се наказва", заяви Чочев.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА